ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στο κατάστημα του Ευτύχιου Αντωνοβαρδάκη το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν "θα εύχεστε" να βρείτε αυτό που θέλετε για το αυτοκίνητο σας...γιατί πολύ απλά εκεί θα βρείτε τα πάντα!

 

Λίγες μέρες έχουν μείνει για την Καθαρά Δευτέρα και την έναρξη της Σαρακοστής.

 

Μπορεί όλα τριγύρω να αλλάζουν, όμως όπως δεν υπάρχει Μάρτης χωρίς Σαρακοστή έτσι δεν υπάρχει Καθαρά Δευτέρα χωρίς λαγάνα.

 

 

Το ανθοπωλείο «Ανεμώνη Άνθη & Τέχνη» εδρεύει στην όμορφη πόλη του Βόλου από το 1991.

 

 

Ο ιδιοκτήτης αλλά και οι άνθρωποι που δουλεύουν στο Smokers Kapnopoleio & Coffee, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο του Βόλου, όπου προσέφεραν πολλά δώρα στους μικρούς μας φίλους και τους ευχήθηκαν Καλή Χρονιά με υγεία, χαρά και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

 

 

Όσο η περίοδος των γιορτών πλησιάζει, τόσο η ανάγκη για δώρα μεγαλώνει!

 

 

 

Χαρίστε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας μια μοναδική εμπειρία για τις αισθήσεις!Η γιορτή των Χριστουγέννων χαρίζει απλόχερα, ζεστασιά, τρυφερότητα και αγάπη! Πέρα όμως από τη θέρμη που προκαλεί η πιο ζεστή γιορτή του χρόνου, θεωρείται ως η πλέον κατάλληλη για εξομολογήσεις και προτάσεις γάμου.

 

 

Ότι θες...την ώρα που το θες...και στο μέρος που το θες...Smokers Kapnopoleio & Coffee 24 ώρες ανοιχτά 24 ώρες delivery για την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας!!

Please publish modules in offcanvas position.