ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΛΗΣ

By / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / Friday, 10 January 2020 14:50

 

 

 

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στην πόλη του Βόλου από το 1979.

Στις Νέες μας εγκαταστάσεις, 3ο χλμ. Βόλου-Λαρίσης σε ιδιόκτητο χώρο 10 στρ - 1000 τ.μ. στεγασμένος χώρος, λειτουργεί κάθετη μονάδα προμήθειας και εμπορίας γεωργικών, βιομηχανικών και δομικών μηχανημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών, καθώς και τεχνικό κέντρο υποστήριξης - service.

 Στόχος και υπόσχεσή μας, η άμεση κάλυψη των αναγκών των αγροτών, επαγγελματιών και όχι μόνο.

 Διαθέτουμε στο απόθεμά μας εκατοντάδες προίόντα άμεσα διαθέσιμα σε εσάς. Με επίσκεψή σας, θα σας συμβουλέψουμε για τον κατάλληλο εξοπλισμό που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας και θα σας τον διαθέσουμε στο ελάχιστο δυνατό κόστος και χρόνο.

 Σας υποστηρίζουμε και μετά την αγορά σας με service και παρακολούθηση του εξοπλισμού/μηχανήματός σας εφόσον μας ζητηθεί αφού διαθέτουμε οχήματα κινητού service που θα έρθουν άμεσα στο χώρο σας. Όταν οι βλάβες είναι σοβαρές, μεταφέρουμε τα μηχανήματα στο χώρο μας, τα επισκευάζουμε και σας τα αποστέλλουμε ξανά πίσω.

 Για να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας, κατασκευάσαμε και την παρούσα ιστοσελίδα. Θα σας ενημερώσει για τα προιόντα που αναζητάτε , τα χαρακτηριστικά τους χωρίς καν να έρθετε στο χώρο μας.

 Όλα υπάρχουν εδώ. Μην διαστάσετε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας. Θα λύσουμε κάθε σας απορία.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.