ΕΛΓΑ υπό… διάλυση: Ακόμη περιμένουν εκτιμήσεις για τον περασμένο Μάιο αγρότες της Αγιάς! (φωτό)

By / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Monday, 10 December 2018 15:25
Σοβαρότατες δυσλειτουργίες με ισχυρό αρνητικό αντίκτυπο στους αγρότες εμφανίζουν οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ στη Λάρισα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν αγρότες από την περιοχή του δήμου Αγιάς.

Σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία αγροτών από την ευρύτερη περιοχή της Αναύρας πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του προϊσταμένου του ΕΛΓΑ στη Λάρισα, ζητώντας όχι αποζημιώσεις αλλά… να τελειώσουν οι εκτιμήσεις που ακόμη βρίσκονται σε εκκρεμότητα, οκτώ μήνες μετά τη ζημιά!

Το πρόβλημα αφορά πάνω από 200 αγρότες και έχει να κάνει με τη χαλαζόπτωση του περασμένου Μαΐου. Από τότε, οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ δεν έχουν καταφέρει καν να περατώσουν τη διαδικασία αποτύπωσης της καταστροφής, για να περάσουν στο επόμενο στάδιο της αποζημίωσης.

Από πλευράς ΕΛΓΑ η καθυστέρηση αποδόθηκε στο φόρτο εργασίας, κάτι που όμως είναι πρωτοφανές και εκτός λογικής, αφού δεν έχει γίνει καν το αυτονόητο, δηλαδή η εκτίιμηση.

Οι αγρότες χαρακτήρισαν απαράδεκτη τη στάση του ΕΛΓΑ και έδωσαν διορία διευθέτησης της εκκρεμότητας μέχρι τα μέσα του ερχόμενου Ιανουαρίου.

 

πηγή:  onlarissa.gr

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.