Λαγκάρντ: Με τον Τσακαλώτο μιλήσαμε για οικονομία και σινεμά -Συζήτησαν για την ταινία του Γαβρά [βίντεο]

Λαγκάρντ: Με τον Τσακαλώτο μιλήσαμε για οικονομία και σινεμά -Συζήτησαν για την ταινία του Γαβρά [βίντεο]

By / ΔΙΕΘΝΗ / Sunday, 14 April 2019 17:59
Για οικονομία αλλά και σινεμά συζήτησαν η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στη συνάντησή τους στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ.

Αυτό δήλωσε η γενική διευθύντρια του Ταμείου, γελώντας. «Πρώτα από όλα έχουμε πολύ καλή και οικεία σχέση με τον Ευκλείδη. Τον ρώτησα πώς τα πάει κατά την άποψή του η ελληνική οικονομία, πώς αποδίδουν οι δημοσιονομικές πολιτικές και για τα πρωτογενή πλεονάσματα», είπε η Κριστίν Λαγκάρντ, όταν ρωτήθηκε από τον Μιχάλη Ιγνατίου, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, για τη συνάντησή της με τον υπουργό Οικονομικών.

«Είχαμε μία ωραία συζήτηση για την ελληνική κινηματογραφική βιομηχανία», συμπλήρωσε η Κριστίν Λαγκάρντ, γελώντας με νόημα, καθώς ήταν προφανές ότι αναφερόταν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά, που βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, για τη διαπραγμάτευση το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Μάλιστα, η Κριστίν Λαγκάρντ έχει ήδη συναντηθεί με τη σύζυγο του Κώστα Γαβρά, με την οποία μίλησε για τον ρόλο της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με τον σκηνοθέτη, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας hellasjournal.

Δείτε την απάντηση της Κριστίν Λαγκάρντ στο 23:00 του βίντεο πιο κάτω

Author

Lifevolos

Lifevolos

Media

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.