ΖΕΡΒΑΣ
ΤΟΡΗΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
Νέα Εποχή- Νέα Δυναμική

Νέα Εποχή- Νέα ΔυναμικήΤις Γλαφυρές επισκέφτηκε χθες το απόγευμα ο Αχιλλέας Μπέος, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.Στην Πορταριά και στην Μακρυνίτσα βρέθηκε χθες ο Αχιλλέας Μπέος και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.Μετά από τόσες ημέρες, τόσες επισκέψεις και την επαφή με τόσο κόσμο θα έπρεπε να έχω «συνηθίσει» την αγάπη σας!

 

Από την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαϊου θα ξεκινήσουν οι κεντρικές ομιλίες του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και εκ νέου υποψήφιου με τον συνδυασμό του "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ".

 

Η αυτοδιοικητική παράταξη “Νέα Εποχή - Νέα Δυναμική” του Δημάρχου Βόλου και εκ νέου υποψηφίου κ. Αχιλλέα Μπέου, για να διευκολύνει τους ετεροδημότες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης που ψηφίζουν στο Βόλο έχει προγραμματίσει διαδικασία για την μεταφορά τους στην πόλη μας.

Στο Κατηχώρι περιόδευσε χθες ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.Να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του στις εκλογές της 26ης Μαίου, καλεί τους Βολιώτες ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μέσω του νέο τηλεοπτικού του σποτ.

Ένα σύγχρονο γήπεδο παρέδωσε η Δημοτική Αρχή και πρόκειται για το Βοηθητικό στο ΕΑΚ Βόλου το οποίο και κατασκευάστηκε από ιδίους πόρους.
Δημοτικά ακίνητα εγκαταλελειμμένα, παράνομα, καταπατημένα, κληροδοτήματα που δεν ήταν καταχωρημένα στο Ε9 του Δήμου Βόλου, καταγράφτηκαν, νομιμοποιήθηκαν και αξιοποιήθηκαν από τη σημερινή δημοτική αρχή με όφελος άνω των 300.000 ευρώ για τα δημοτικά ταμεία μόνο για τη διετία 2017 – 2018, τονίζει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας Βόλου, Ανδρέας Ζέρβας.

Please publish modules in offcanvas position.