ΖΕΡΒΑΣ
Νέα Εποχή- Νέα Δυναμική

Νέα Εποχή- Νέα ΔυναμικήΑποστομωτική απάντηση σε όσους κατηγορούν τη δημοτική αρχή για απευθείας αναθέσεις αποτελεί σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Ανδρέα Ζέρβα η έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το τέταρτο τρίμηνο του 2018 που εγκρίθηκε στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βόλου.

 

Το απόγευμα της Τετάρτης ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου, στο ψηφοδέλτιο "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ" με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, κ. Δημήτρης Παπαχρήστος, διοργάνωσε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση γνωριμίας και συζήτησης στην αίθουσα εκδηλώσεων "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" στον Άναυρο. Στην εκδήλωση χαιρετισμό απήυθυνε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. 

 

Ολοκληρώθηκε η κατάρτιση του προγράμματος περιοδειών στις τοπικές ενότητες και των κεντρικών ομιλιών του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου και σύμφωνα με αυτό:Σε μια μεγάλη συγκέντρωση που συνδιοργάνωσαν η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βόλου με τη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική», Εττα Γκαβαλέκα και ο Αγροτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος του Φυτόκου, παρευρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής
«Κόντρα στις Κασσάνδρες που μιλούν αόριστα για απευθείας αναθέσεις», όπως έλεγε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» με επικεφαλής τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, Ανδρέας Ζέρβας, ο ίδιος μιλά με συγκεκριμένους αριθμούς.

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου στη θέση του Δημάρχου Βόλου σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση της ALCO που διενήργησε για λογαριασμό της εφημερίδας Ταχυδρόμος.

Από την πρώτη Κυριακή φαίνεται ότι θα επανεκλεγεί Δήμαρχος Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μεγάλης δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ».

Δεν είχε προηγούμενο η σημερινή συγκέντρωση του Αχιλλέα Μπέου, με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» και η παρουσίαση των υποψηφιών του ψηφοδελτίου.

Ο Αχιλλέας Μπέος παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβουλίου του κεντρικού ψηφοδελτίου.

Please publish modules in offcanvas position.