Νότιο Πήλιο

Νότιο ΠήλιοΤην πρόσβαση στον αθλητισμό για όλους και όλες εξυπηρετεί ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής Νοτίου Πηλίου, τονίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος, νυν Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Παπαδημητρίου, επισημαίνοντας παράλληλα την ιδιαίτερη αξία των αθλητικών εγκαταστάσεων σε μια περιοχή με έντονη τουριστική ανάπτυξη.Στη διάσωση και ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής, στοχεύει η ενέργεια της Δημοτικής Αρχής Ζαγοράς - Μουρεσίου να υποβάλει στο Υπ. Πολιτισμού ολοκληρωμένη μελέτη - πρόταση για την αποκατάσταση του σχολείου του Ρήγα, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.Στην υιοθέτηση αιτήματος Περιφερειών και ΟΤΑ, όπως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, για τη νομιμοποίηση λιμενικών εγκαταστάσεων, προχώρησε η Κυβέρνηση με την κατάθεση σχετικής ρύθμισης στη Βουλή (5 Απριλίου) στο σχέδιο νόμου «I. Κύρωση της Συμφωνίας για την Ασιατική Τράπεζα Υποδομών και Επενδύσεων, οι τροποποιήσεις του ν. 2971/2001 περί αιγιαλού και παραλίας.
Πολίτες που αγαπούν τον τόπο τους, ενεργοί δημότες που αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να παραμείνει σε τροχιά προόδου ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της "Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας" με επικεφαλής τον Μιλτιάδη Παπαδημητρίου.
Με τη συμμετοχή του αναγνωρισμένου αυτοδιοικητικού κ. Απόστολου Πάταγα, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο παρελθόν τα κοινά από θέσεις ευθύνης, ενισχύεται η πλατιά κοινωνική συμμαχία στο Νότιο Πήλιο και το ψηφοδέλτιο της "Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας".

Δέκα επιπλέον υποψήφιοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό. Οι δέκα υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι:
Τους πρώτους 65 υποψήφιους του συνδυασμού του εν όψει των επικέιμενων αυτοδιοικητιών εκλογών, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, για όλες τις δημοτικές ενότητες.
Υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου θα είναι ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου» και πολιτευτής της ΝΔ Μιχάλης Μιτζικός στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.Μια μεγάλη προσπάθεια να καθαριστούν από φερτές ύλες ρέματα σε διάφορα σημεία του Βόρειου και Ανατολικού Πηλίου, προγραμματίζουν Δήμος Ζαγοράς -  Μουρεσίου και Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Please publish modules in offcanvas position.