ΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Συμμαχία υπέρ των πολιτων

Συμμαχία υπέρ των πολιτων

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο «Αχιλλοπούλειο» Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Δραμητινό, τον Υποδιοικητή κ. Αποστολίδη και τον Δ/ντή της Χειρουργικής κ. Λιούπη, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη. 

«Καλύτερη καθημερινότητα για τους πολλούς και τους αδύναμους δημιούργησε η συνεργασία μας με όλους τους φορείς του μεταφορικού έργου στο Νομό.

 

Υποψήφιος με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού είναι στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, ο Γιάννης Τέας.
Με τον επικεφαλής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Εμμανουήλ Κανάλη και το προσωπικό συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης ΔωροθέαΚολυνδρίνη.Η παραγωγική επανάσταση στη Θεσσαλία ξεκινά από τη γη και τους ανθρώπους της, για αυτό και η Περιφέρεια έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης στη χώρα, δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Ένα πρόγραμμα με εκατοντάδες έργα σύγχρονων υποδομών, που διευκολύνουν την παραγωγική διαδικασία, με δράσεις για την ενίσχυση της προβολής και της εμπορίας των τοπικών προϊόντων και με στοχευμένες παρεμβάσεις που επιλύουν χρόνια προβλήματα στη γεωργία και την κτηνοτροφία και δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε ο πρωτογενής τομέας να πρωταγωνιστήσει στην απαραίτητη παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Έργα 400 εκατομμυρίων ευρώ για το περιβάλλον στη Θεσσαλία από την Περιφέρεια

«Σκεφτόμαστε Θεσσαλικά. Χτίζουμε όλοι μαζί το σήμερα. Θέτουμε τα θεμέλια του αύριο για την Θεσσαλία της Ελλάδας και της Ευρώπης» επεσήμανε από τον Αλμυρό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μιλώντας σε πυκνό και ενθουσιώδες ακροατήριο που τον υποδέχθηκε στην όμορφη και ιστορική πόλη του Νομού Μαγνησίας.
«Δώρο θεού το έργο της Κάρλας» ήταν η φράση που χρησιμοποίησαν αγρότες της περιοχής

Υποψήφιος με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας κ. Γιάννης Τέας, συνεχίζει τις επαφές του σε όλη τη Μαγνησία.

Please publish modules in offcanvas position.