Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Η στιγμή που οι δύο ανήλικοι ξεκινούν την επίθεση [βίντεο]

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Η στιγμή που οι δύο ανήλικοι ξεκινούν την επίθεση [βίντεο]

By / ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ / Tuesday, 19 January 2021 12:53

 

 

 

Σοκ προκαλεί η στιγμή του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό από δύο ανήλικους, την Τετάρτη στον σταθμό της Ομόνοιας.

Κάμερα της αποβάθρας μάλιστα έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή του ξυλοδαρμού από την στιγμή που ο σταθμάρχης και τα δύο ανήλικα αδέρφια έχουν κατέβει από τον συρμό. Στο βίντεο φαίνεται ο σταθμάρχης να στέκεται απομακρυσμένος από τα δύο αδέρφια, ενώ λίγο αργότερα το ένα του πετά με οργή ένα κουτί αναψυκτικού. Ο νεαρός που πέταξε το αναψυκτικό μάλιστα, κινείται στη συνέχεια απειλητικά προς τον σταθμάρχη και τον χτυπά στο πρόσωπο. Ο σταθμάρχης προσπαθεί να τους απωθήσει και τους δύο και σε κάποιο σημείο φαίνεται να τους κυνηγά, για ελάχιστα μόνο μέτρα όμως καθώς τα δύο αδέρφια καταφέρνουν χτυπώντας τον να τον ρίξουν στο έδαφος. Χωρίς να σταματήσουν όμως εκεί, αρχίζουν να χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές το θύμα τους.

Μόλις κάνουν την εμφάνισή τους στην αποβάθρα επιβάτες, οι δύο ανήλικοι απομακρύνονται τρέχοντας.

Οι δύο αδελφοί, οι οποίοι βαρύνονται με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και για απείθεια, οδηγήθηκαν σήμερα για απολογία.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενος για δύο πλημμελήματα, που αφορούν παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, ειδικός φρουρός ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Author

Lifevolos

Lifevolos

Media

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.