ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

 

 

Έφτασε η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και στύβετε πάλι το μυαλό σας να δείτε τι δώρο θα κάνετε στον Βαλεντίνο σας;

 

 


Έχεις ιδέες στο μυαλό που θέλεις να γίνουν πραγματικότητα; Δεν είναι δύσκολο …γιατί  πλέον η ζωή παίρνει τις διαστάσεις και το χρώμα που θέλεις!

 

 

Ο ιδιοκτήτης αλλά και οι άνθρωποι που δουλεύουν στο Smokers Kapnopoleio & Coffee, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο του Βόλου, όπου προσέφεραν πολλά δώρα στους μικρούς μας φίλους και τους ευχήθηκαν Καλή Χρονιά με υγεία, χαρά και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

 

 

Όσο η περίοδος των γιορτών πλησιάζει, τόσο η ανάγκη για δώρα μεγαλώνει!

 

 

 

Χαρίστε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας μια μοναδική εμπειρία για τις αισθήσεις!Η γιορτή των Χριστουγέννων χαρίζει απλόχερα, ζεστασιά, τρυφερότητα και αγάπη! Πέρα όμως από τη θέρμη που προκαλεί η πιο ζεστή γιορτή του χρόνου, θεωρείται ως η πλέον κατάλληλη για εξομολογήσεις και προτάσεις γάμου.

 

 

Τα παιδιά από το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο - Παιδικός Σταθμός "Φατσούλες", ξεναγήθηκαν από τον κ. Βασίλειο Καραλή, ιδιοκτήτη της Βιομηχανίας Γεωργικών Μηχανημάτων στην πόλη του Βόλου.

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Φύλλου, η καθιερωμένη «Γιορτή σταριού και ψωμιού», το Σάββατο 23 Ιουλίου 2018, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φύλλου Καρδίτσας.Οι παρευρισκόμενοι, γεύτηκαν το παραδοσιακό φαγητό «κρέας με πλιγούρι», τα εξαιρετικά ζυμωτά ψωμάκια και τα νοστιμότατα παραδοσιακά εδέσματα που έφτιαξαν οι γυναίκες του Συλλόγου.

 

Το ανθοπωλείο «Ανεμώνη Άνθη & Τέχνη» εδρεύει στην όμορφη πόλη του Βόλου από το 1991.

Please publish modules in offcanvas position.