Εικόνες-σoκ στο βίντεο από τη δολοφονία της Τζωρμπατζάκη -Ανέβηκε σε ψυγείο για να γλιτώσει

Εικόνες-σoκ στο βίντεο από τη δολοφονία της Τζωρμπατζάκη -Ανέβηκε σε ψυγείο για να γλιτώσει

By / ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ / Thursday, 11 October 2018 08:55




Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, απο την άγρια δολοφονία της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, σε καφετέρια στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο βίντεο αποτυπώνεται καρέ-καρέ η στυγερή δολοφονία και στις εικόνες, που δεν έχουν μέχρι στιγμής δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά περιγράφονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα φαίνεται να ανεβαίνει ακόμη και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε επίμονα, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε, κόβοντας της το λαιμό.

Ο 60χρονος δράστης παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές. Η άτυχη γυναίκα πήγε το πρωί να ανοίξει την καφετέρια στην οποία εργαζόταν, όπου όμως την περίμενε ο δράστης. Ακολούθησε λογομαχία και ο 60χρονος, που ήταν ο πρώην  κουνιάδος του θύματος φέρεται να της κατάφερε τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα. Εκλήθη ασθενοφόρο όμως η γυναίκα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Στο αστυνομικό μέγαρο βρέθηκαν και αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, οι οποίοι καταθέτουν για την ασύλληπτη τραγωδία.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Φωτογραφίες: cretalive.gr


Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.