ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κόντεψε να τρελαθεί ο άντρας από το Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, όταν έμαθε πως η «πέτρα» που στήριζε την εξώπορτα για περίπου 30 χρόνια αξίζει 100.00 ευρώ.

Το skijoring είναι ένα σίγουρα το πιο παράξενο χειμερινό άθλημα στον κόσμο που παραλίγο θα γινότανε και Ολυμπιακό άθλημα στους αγώνες του St. Moritz του 1928. Περιλαμβάνει ένα σκιέρ με πέδιλα κατάβασης ή cross country, ένα άλογο με αναβάτη ή σκυλιά και έναν ιμάντα. Και αν σας φαίνεται πολύ παράξενο πρέπει να δείτε και πώς λειτουργεί.

Ένα τρικ/life hack που χρησιμοποιείται χρόνια στην Αμερική έχει κάνει την εμφάνιση του στην Ευρώπη ιδικά εκεί που έχει αρκετό κρύο. Οπότε φέτος το χειμώνα αν δείτε μια κάλτσα στο καπό ή το ταμπλό του αυτοκινήτου μην απορήσετε.ATIA, φυσικό φαινόμενο ή κάτι άλλο; Τι ήταν τελικά αυτό το αλλόκοτο νεφέλωμα που αναστάτωσε τον ουρανό της Καλιφόρνια προχθές το βράδυ κι έκανε πολλούς στα κοινωνικά δίκτυα να μιλάνε με τρόμο για "κάτι που δεν είχαν ξαναδει στη ζωή τους";

Ο Αριστοφάνης αποφάσισε να περιγράψει τις γαστρονομικές τάσεις της αρχαιότητας με έναν όρο - γλωσσοδέτη, που αποτελείται από 7 ολόκληρους στίχους. Πως όμως του ήρθε αυτή η ιδέα και για ποιο λόγο; Και φυσικά, γιατί δημιούργησε ένα μυστήριο που τόσους αιώνες μετά δεν έχει βρει απάντηση από κανέναν;
Ένα φαινόμενο που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια στην Αυστραλία, έχει προκαλέσει έκπληξη στους επιστήμονες. Μια γιγαντιαία τρύπα, που σε έκταση φτάνε όσο τρία γήπεδα ποδοσφαίρου καταπίνει σταδιακά μια παραλία, σαν να τρέφεται από αυτήν!
Πρόκειται για ένα μικρό χωριό της Ελβετίας, στην ιταλόφωνη πλευρά της χώρας, που ονομάζεται Corippo και βρίσκεται στα 600 μέτρα υψόμετρο. Το χωριό κατάφερε να σωθεί από την εξαφάνιση, χάρις σε μια έξυπνη ιδέα.

Αρκετούς αιώνες πριν, στα χρόνια της Αρχαίας Ελλάδας, η Πυθία ήταν ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα που κάθε μεγάλη προσωπικότητας της εποχής συμβουλευόταν για τις κινήσεις της.

Το 1979 και το 1980, και το 1982 έως το 1983, το επάγγελμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με το υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονίας ήταν αυτό του κτηνιάτρου. Αυτό ισχύει τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Please publish modules in offcanvas position.