ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 

 

 

Το Μάρτιο εμείς θα περάσουμε τα σύνορα...!Εσύ;

 

 

Δυο νέα λεωφορεία για το magnesia travel, την τουριστική εταιρεία του ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. MAN Lion’ s Coach και SETRA - S415HD Euro 5.

Αν και προφανώς η Αυστραλία είναι νησί και το μέγεθός της δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο, επίσημα δεν θεωρείται απλά νησί, αλλά ήπειρός. Οπότε ο τίτλος του μεγαλύτερου νησιού στον κόσμο περνάει στην παγωμένη Γροιλανδία. Το νησί κοντά στον Αρκτικό κύκλο φτάνει σε μέγεθος περίπου τα 2.200.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, αλλά έχει πληθυσμό μόλις 56.000 κατοίκων.

 

Το Magnesia Travel διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα και στα Ζαγοροχώρια στις 15-16-17 Φεβρουαρίου 2019Στη μεγάλη Έκθεση για την Ελλάδα Grecka Panorama 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο PGE Narodowy στη Βαρσοβία, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2018, συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας με δικό της περίπτερο. Η GRECKA PANORAMA ήταν μία έκθεση γιορτής για την Ελλάδα, τον τουρισμό, την γαστρονομία και τον πολιτισμό της, που διοργανώνεται κάθε έτος στην Βαρσοβία, την πρωτεύουσα της Πολωνίας.
Αναχώρηση στις 06.15 το πρωί από το Βόλο (ΚΤΕΛ) και στις 06.30 από τη Νέα Αγχίαλο (εκκλησία Αγ. Γεωργίου) με κατεύθυνση την Ονειρούπολη, μέσω της Εθνικής Οδού, πραγματοποιώντας στάση για καφέ στον Κορινό. Εν συνεχεία κατευθυνόμαστε για την Δράμα, για να επισκεφθούμε το μαγικά, παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό την Ονειρούπολη. Η Ονειρούπολη στη Δράμα είναι μια γιορτή για όλο τον κόσμο. Για παραπάνω από ένα μήνα, τα πάντα, μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως θα το είχε ονειρευτεί κι ένα μικρό πιτσιρίκι.
Η λίστα που είναι βασισμένη στις εμπειρίες και την αξιολόγηση 1.200 δημοσιογράφων, συντακτών, μπλόγκερς και ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως περιλαμβάνει παραλίες όπως εκείνες της Ινδονησίας με τα κρυστάλλινα νερά μέχρι τις τροπικές στο Μπαλί, ενώ για την τελική επιλογή λήφθηκαν υπόψιν παραλίες σε Αφρική, Ασία, Αυστραλία και Νότιο Ειρηνικό, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική, Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική.
Ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό θαύμα. Το InterContinental Shanghai Wonderland δεν προσφέρει θέα σε πόλη, σε βουνοκορφές, σε παραλίες. Προσφέρει κάτι διαφορετικό: θέα στον «κάτω κόσμο».

Please publish modules in offcanvas position.