ΣΤΙΒΟΣ

ΣΤΙΒΟΣΣτην αθλητική διοργάνωση κλειστού στίβου Κ14-Κ16 που διοργανώνει ο Σ.Π.Σ.Β.Ε. σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης θα συμμετάσχουν οι μικρότεροι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019.Η Νίκη Βόλου για δεύτερη χρονιά, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για όλα τα τμήματα του Συλλόγου.Τρεις αθλητές κι ένας προπονητής του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» βραβεύτηκαν σε εκδήλωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο  «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» Λάρισας.


Στην ελληνική αποστολή που θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό ανωμάλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στην πόλη Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, θα συμμετέχει η αθλήτρια του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Έφη Φλώρου.

 

Στο Historic Run που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, συμμετείχε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» που μάλιστα βραβεύτηκε στη διοργάνωση ως η πολυπληθέστερη αποστολή.

Το θέμα της παραίτησης του Στέργιου Φάτση από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και του Δημήτρη Μιχάλη από τη θέση του ταμία, συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 22 Οκτωβρίου.

 

Ο Στέργιος Φάτσης υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ της Ερασιτεχνικής.Μετά την περσινή επιτυχία, το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» θα λειτουργήσει και  φέτος τμήμα προετοιμασίας για παιδιά που θέλουν να σπουδάσουν σε ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές.Με την ολοκλήρωση της αρχικής αξιολόγησης των 338 σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ πανελλαδικά, το τμήμα Στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», βρίσκεται στην 59η θέση της πανελλήνιας κατάταξης.

Please publish modules in offcanvas position.