ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΔυναμικά μπαίνει το τμήμα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο «στίβο μάχης» της Β’ Εθνικής, καθώς σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα στελεχώσουν την αντρική αγωνιστική ομάδα.Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τους πρωταθλητές Ελλάδος, το κολυμβητικό τμήμα του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αθλητική χρονιά για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».Στη Β’ Εθνική κατηγορία, αποφασίστηκε να δηλωθεί η ομάδα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Στην προεθνική ομάδα κολύμβησης 2018 – 2019 μετέχουν, πέντε κολυμβητές και κολυμβήτριες της Νίκης Βόλου.Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, τελέστηκε στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, ο αγιασμός του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Τεό Λοράντος και οι παίκτες του ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί και στην Ευρώπη. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, με υψηλό σκορ, η εθνική έκανε ανατροπή μετά από μέτριο ξεκίνημα επικρατώντας με 14-12 του Μαυροβουνίου.
Έγραψε ιστορία στο Σομπατέλι η Εθνική Εφήβων!Ο Δημήτρης Μπλάνας, γνωστοποίησε δημόσια σε ΜΜΕ, την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ομάδας πόλο της Νίκης Βόλου.

Please publish modules in offcanvas position.