Συγκλονιστική επιτυχία: Πρωταθλήτρια κόσμου η εθνική εφήβων του πόλο! Featured

By / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Monday, 20 August 2018 12:22




Έγραψε ιστορία στο Σομπατέλι η Εθνική Εφήβων!


Τα αγόρια του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησαν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με 9-8 επί της Ισπανίας και ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου.
Οι Έφηβοι ακολούθησαν πιστά τον δρόμο της δόξας που χάραξε πέρυσι στο Βελιγράδι η λίγο μεγαλύτερη γενιά, αυτή των Νέων Ανδρών, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση.

Η ελληνική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν με επιμέρους σκορ 4-1 μετέτρεψε το 3-3 της πρώτης περιόδου σε 7-4, βάζοντας γερές βάσεις για να φτάσει στο στόχο της. Οι Ισπανοί μείωσαν στην τρίτη περίοδο τη διαφορά στα δύο γκολ και ακόμη περισσότερο στην τελευταία (8-9), αλλά η Εθνική ομάδα άντεξε και πήρε την τεράστια νίκη. Κορυφαίος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν ο Καλογερόπουλος με 3 γκολ.
Τα οκτάλεπτα (πρώτη η Ισπανία): 3-3, 1-4 (ημ.), 3-2, 1-0.
*Στο «μικρό τελικό» η Ουγγαρία επικράτησε με 14-13 της Σερβίας.

Δείτε την τελετή της απονομής του παγκόσμιου μεταλλίου στην Εθνική Εφήβων πόλο:

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου: «Εμβληματικής σημασίας η επιτυχία σας»
Τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας αναδεικνύει η παγκόσμια επιτυχία της Εθνικής ομάδας πόλο εφήβων, επεσήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.Στο συγχαρητήριο μήνυμά του για την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος από την Εθνική Ομάδα των εφήβων ο κ. Παυλόπουλος τόνισε:
«Θερμά συγχαρητήρια για την, εμβληματικής σημασίας, παγκόσμια επιτυχία σας, η οποία σας ανοίγει διάπλατα το δρόμο προς ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και, ταυτοχρόνως, αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας.»

Μητσοτάκης: Η ελπίδα είναι εδώ
Η ελπίδα είναι εδώ επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στο συγχαρητήριο μήνυμά του για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο των εφήβων.
«Παγκόσμιοι Πρωταθλητές οι έφηβοί μας στο πόλο! Η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί δείχνει ότι η ελπίδα είναι εδώ. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τους προπονητές τους» σχολιάσε με ανάρτησή του στο twitter.

Φώφη: Μας κάνατε υπερήφανους
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά σε μήνυμά της έδωσε συγχαρητήρια στους εφήβους. «Η Εθνική ομάδα Πόλο των Εφήβων κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι έχουν ταλέντο και καρδιά από χρυσό και το μέλλον τους ανήκει. Συγχαρητήρια σε όλους, μας κάνατε υπερήφανους».

Θεοδωράκης: Εδωσαν χαμόγελα σε όλους μας
Το μήνυμα του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη: «Μπράβο στα 18χρονα παιδιά του πόλο και στον προπονητή τους. Έφτασαν στην κορυφή του κόσμου και έδωσαν σε όλους τους Έλληνες κουράγιο και χαμόγελα. Οι επιδόσεις των αθλητών μας, αυτές τις εβδομάδες, δείχνουν το δρόμο: δουλειά, αξιοκρατία, σχέδιο. Ας πάρουμε όλοι αυτό το μάθημα».

ΣΥΡΙΖΑ: Τεράστια η επιτυχία των εφήβων
Συγχαρητήριο μήνυμα του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην εθνική υδατοσφαίρισης εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα:
Σε ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό έρχεται να προστεθεί η τεράστια σημερινή επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα εφήβων στο πόλο και στον προπονητή της Δημήτρη Κραβαρίτη για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού.

Πηγή: iefimerida.gr

Author

Lifevolos

Lifevolos

Media

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.