Βράβευση αθλητών ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου

By / ΜΠΑΣΚΕΤ / Wednesday, 20 March 2019 20:24

 

 

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει την αθλήτρια του τμήματος Καλαθοσφαίρισης Αρτεμισίου Ιωάννα για τη βράβευση της , ως κορυφαίας μπασκετμπολίστριας για το 2018 , τις κολυμβήτριες Στάμου Ελευθερία (τεχνική κολύμβηση) , Τρύπα Σοφία (κολύμβηση) και τον κολυμβητή  Στάμο Απόστολο (κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας) για την βράβευση τους από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κατά την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών-τριών του Βόλου για το 2018.

Επίσης , συγχαίρει , τους αθλητές του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου  της περιόδου 2017-2018 Αλεξίου Κώστα , Παρασκευά Γιώργο , Μπόγδανο Δημήτρη , Ίλτσογλου Θεόδωρο , Καραγεώργο Θωμά , Τζήμα Δημήτρη , Σκαμάγκα Σταμάτη , Καραθάνο Δημήτρη ,Παπούλια Παναγιώτη ,Λουλούδη Αλέξανδρο , Βλασταρίδη Αλέξανδρο , Αναστασόπουλο Λεωνίδα και  Τσαπράζη Νικόλαο καθώς και τους προπονητές της ομάδας κ.κ. Βλιώρα Γεώργιο και Γκουγκουτούδη Παναγιώτη , για τη βράβευση τους για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ 2017-2018 και την άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία .
                               
  Μπράβο παιδιά μας κάνατε υπερήφανους.

Στην εκδήλωση τη Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μουρτζίνος Δημήτριος , Κυριακόπουλος Κυριάκος , Μεταφτσής Αλέξανδρος και Στάμος Αναστάσιος  , ο έφορος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ κ. Σαχίνης
Ζάκος ενώ παρευρέθησαν και τα μέλη της προηγούμενης Διοικούσας Επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ κ.κ. Έξαρχος Απόστολος , Κουσιαρής Γεώργιος και Ματθαίου Νικόλαος .

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η απελθούσα ΔΕ των τμημάτων μπάσκετ δεξιώθηκε τους βραβευθέντες αθλητές σε γνωστό τσιπουράδικο της πόλης μας.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.