ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑΗ Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων ανακοινώνουν ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ενόψει των Άγιων Ημερών που πλησιάζουν, οι Παιδικοί Σταθμοί  του Δήμου Λαρισαίων, θα γιορτάσουν με μοναδικό τρόπο τα Χριστούγεννα.


 

Δέκα  μήνες λειτουργίας έκλεισε το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λαρισαίων που συστεγάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου μαζί με το Κοινωνικό Οδοντιατρείο, Δημοτικό Πολυϊατρείο και Γ’ ΚΑΠΗ Λάρισας. Σε αυτό το διάστημα οι ωφελούμενοι έχουν ξεπεράσει τα 200 άτομα, ενώ ο αριθμός αυτών καθημερινά αυξάνεται.Στη χρηματοδότηση ενός νέου έργου, που αναμένεται να συμβάλει στη ασφαλή μετακίνηση των πολιτών του Τυρνάβου και στην αλλαγή της εικόνας του δρόμου της βορειονατολικής εισόδου του οικισμού που τον συνδέει με την Εθνική Οδό Λάρισας - Κοζάνης, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας από τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό. 

Ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε ο φάκελος της πρότασης της Λάρισας για συμμετοχή στο πρόγραμμα για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall).

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας όπου στήθηκε ένα πολύ μεγάλο πάρτι για το Άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπό τους ήχους των τραγουδιών της αγαπημένης τραγουδίστριας Μελίνας Ασλανίδου η οποία βρέθηκε σε μεγάλα κέφια και διασκέδασε τους Λαρισαίους με τα υπέροχα τραγούδια της, καλεσμένη από τον δήμο Λαρισαίων που διοργάνωσε την εκδήλωση.
Mε το καθιερωμένο Άναμμα των Φώτων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική πλατεία, σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, ξεκινά επισήμως το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.
Λίγο έλειψε να …μπουκάρει και μέσα στο σπίτι των άτυχων ενοίκων, μια γυναίκα οδηγός στη Λάρισα η οποία χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το έριξε πάνω σε ένα σπίτι και αν δεν υπήρχαν τα κάγκελα του μπαλκονιού θα είχε εισβάλει και μέσα στην οικία.Eγκαινιάστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας η έκθεση ιστορικών αστυνομικών κειμηλίων, που προέρχονται από τις ιδιωτικές συλλογές του κ. Αθανασίου Κατσίκα και του Υποστράτηγου (ε.α.) της ΕΛ.ΑΣ. Δημητρίου Καλλιαντζή και αφορούν είδη αστυνομικού ιματισμού, οπλισμού, τροχονομικού εξοπλισμού, καθώς και είδη γραφείου, είδη ατομικής υγιεινής και φορείο μεταφοράς τραυματιών της Ελληνικής Χωροφυλακής των ετών 1940-1941.Συνεχίζονται και κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες οι επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων για την απελευθέρωση της πόλης από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής (23 Οκτωβρίου 1944)

Please publish modules in offcanvas position.