ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ
Το κυρίαρχο χρώμα της ημέρας το κόκκινο σήμερα στη Λάρισα, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου.
«Της Λαρίσης το ποτάμι», ο ύμνος της ΑΕΛ και γενικά μια εκπομπή γεμάτη Λάρισα στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης στο τηλεπαιχνίδι DEAL του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο.
Ημερίδα διοργανώνει το ΕΚΑΒ Λάρισας στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης αλλά και της δέσμευσης της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κας Βασιλικής Αυγέρη για ετήσια κυκλικότητα και καθιέρωση ως εκπαιδευτικό εργαλείο, που στόχο έχει την αναβάθμιση και ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Μιλώντας Ανοιχτά για τον Καρκίνο Μαστού».

Αύριο Τρίτη θα γίνουν οι τελετές παράδοσης- παραλαβής σε 1η Στρατιά και ΑΤΑ παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη. O νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας έρχεται για π΄ρωτη φορά στη Λάρισα μετά την υπουργοποίησή του. Το κ. Αποστολάκη που θα φτάσει στις 9.15 το πρωί με αεροπλάνο στην 110 Π.Μ θα συνοδεύουν ο νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ο Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, καθώς επίσης και επίτιμοι ΑΓΕΣ μεταξύ αυτών και ο πρόσφατα αποχωρήσας αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ζαχαροπλαστείο της πόλης – Η πελάτισσα ζήτησε απόδειξη και η απάντηση που εισέπραξε ήταν «επική»
Τα ονόματα των 41 πρώτων υποψηφίων της για τις εκλογές του 2019 έδωσε σήμερα, Τετάρτη στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.
«Ως ωρολογιακή βόμβα για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία αλλά και το έδαφος για την ανάπτυξη και άλλων κρίσεων» χαρακτήρισε το δημογραφικό ζήτημα ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κατά την ομιλία του στην εκδήλωση με θέμα: «Η δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας» που  διοργανώθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, με τη συμμετοχή της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, των Πανελλήνιων Συλλόγων Τριτέκνων και Πολυτέκνων Ελλάδος .
Στη τελική ευθεία μπαίνει το έργο της ολοκλήρωσης του Προσκηνίου Πολιτισμού καθώς εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η ένταξη του στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000 € με φορέα υλοποίησής το Δήμο Λαρισαίων. Με την ολοκλήρωση του έργου δίνεται λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της πόλης, που αποκτά πλέον μια σύγχρονη σκηνή, χωρητικότητας 532 θέσεων για παραστάσεις θεάτρου, χορού και μουσικών εκδηλώσεων.

Please publish modules in offcanvas position.