ΤΟΠΙΚΑ

ΤΟΠΙΚΑ
Να γίνει δεκτό επί της αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, συμφωνήθηκε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας με τη συμμετοχή τοπικών παραγόντων.

Την υποστέλεχωση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ευνοεί πρόσφατη τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή, όπως τονίζει σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σε ευρωπαϊκό συνέδριο στις Βρυξέλλες με θέμα «Επενδύσεις στις Κοινωνικές Υποδομές: από τις καινοτόμες ιδέες σε τοπικό επίπεδο στις χρηματοδοτήσεις μέσω του προγράμματος InvestEU» θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Εισηγητής (Rapporteur) της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ για το InvestEU κ. Κώστας Αγοραστός αύριο, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα).

 

 

H Δ/νση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων θα ήθελε να απευθυνθεί στους πολίτες για να επισημάνει τα βασικά μέτρα πρόληψης της Εποχικής   Γρίπης .

  

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 74η Επέτειο της Απελευθέρωσης του Βόλου από τα στρατεύματα Κατοχής των Γερμανών διοργανώνει ο Δήμος Βόλου με τη συμμετοχή αντιστασιακών οργανώσεων την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018.
Οι λεπτομέρειες της έκρηξης στην ταβέρνα «Σκαλάκια» από φιάλη προπανίου στην Πορταριά θα αναλυθούν με κάθε λεπτομέρεια στην εκδίκαση της υπόθεσης, στα δικαστήρια του Βόλου.Με κοινή επιστολή τους προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, οι πρόεδροι του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας εκφράζουν την ανησυχία τους για σοβαρά προβλήματα στην ορθή παροχή υγείας, και κυρίως αναφέρονται στις ελλείψεις φαρμάκων που επιτείνονται το τελευταίο διάστημα κυρίως σε 80 με 100 σκευάσματα.

 

 

Τη συνοικία των Αγίων Αναργύρων επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος και συνομίλησε μέσα σε πολύ καλό κλίμα με κατοίκους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και για τις λύσεις που είναι δυνατόν να δοθούν άμεσα.
Eκδήλωση για την Απελευθέρωση του Βόλου από τους Ναζί οργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ την Παρασκευή 19 Οκτώβρη, στις 6:30 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Please publish modules in offcanvas position.