Η πρώτη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου μετά τη σημερινή αθώωση του! Featured

By / ΤΟΠΙΚΑ / Friday, 18 January 2019 13:54



Με μια λιτή δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σχολίασε την σημερινή πανηγυρική, πλήρη, τελεσίδικη και ομόφωνη αθώωσή του από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, για το φιάσκο του Κοριόπολις, και έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες για αποκαλύψεις σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει την Δευτέρα.

Η πρώτη δήλωση του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου και την αθώωση του αναφέρει:

Σήμερα, με την πλήρη και τελεσίδικη ομόφωνη αθώωσή μου από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, είναι μια μεγάλη μέρα, όχι μόνο για μένα, αλλά κυρίως για την οικογένειά μου, που τόσο υπέφερε μαζί μου και μου συμπαραστάθηκε στον σκληρό αγώνα που έδωσα.
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους συνηγόρους μου, Αλέξη Αθανασόπουλο, Πάνο Παναγιωτόπουλο, Ευθύμη Ναυρίδη και Κασσιανή Μιχοπούλου και βέβαια το Θεό, που με έστειλε να δικαστώ από δικαστές με ήθος, ακεραιότητα και δικαστική συνείδηση και που έκριναν δίκαια χωρίς επηρεασμούς από εξωγενείς παράγοντες.
Τούτη την ώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Την Δευτέρα στον Βόλο, την πόλη μου, στις 11. 30 σε συνέντευξη τύπου, θα πούμε πολλά περισσότερα που θα αφορούν πολλούς!

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.