Καταδίκη από το δικαστήριο για τον 36χρονο βολιώτη που είχε ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο 21χρονης κοπέλας

By / ΤΟΠΙΚΑ / Saturday, 19 January 2019 21:34





Είχε ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο μιας 21χρονης κοπέλας το περασμένο καλοκαίρι, είχε καταδικαστεί τότε από το Αυτόφωρο με ποινή φυλάκισης 40 μηνών, ωστόσο χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που συζήτησε κατ’ έφεση την υπόθεση, του μείωσε την ποινή σε φυλάκιση 18 μηνών.


Το Τριμελές έκρινε τον 36χρονο ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη, χωρίς αναστολή και τον έστειλε πάλι πίσω στις φυλακές Τρικάλων, όπου εκτίει την ποινή του. Το περιστατικό είχε γίνει στις 12 Ιουλίου 2018 και όπως κατέθεσε χθες απολογούμενος ο καταδικασθείς, τη βενζίνη την είχε στα χέρια του, για να την εισπνέει… Πρόσθεσε δε πως δεν το έχει ξανακάνει. Η 21χρονη είχε υποστεί σοκ τότε και είχε ερεθιστεί το πρόσωπό της, όπου και είχε πέσει η βενζίνη.

Ο 36χρονος ήταν γνωστός στους Βολιώτες, καθώς συνήθιζε να κυκλοφορεί, κρατώντας ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι, την οποία μύριζε, ενώ κάποια στιγμή είχε απειλήσει να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με τη μήνυση της παθούσας, ο δράστης, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Ν. Ιωνία, την πλησίασε και της έριξε βενζίνη στο πρόσωπο, χωρίς καν να τη γνωρίζει.

Η κοπέλα είχε δηλώσει στο πρωτόδικο Δικαστήριο, ότι ενώ περπατούσε στον δρόμο, ξαφνικά την πλησίασε ο κατηγορούμενος και της πέταξε στο πρόσωπο ένα υγρό, που πιθανόν ήταν βενζίνη. «Έκαιγε το δέρμα μου και δεν μπορούσα να δω», είχε καταθέσει χαρακτηριστικά η 21χρονη, ενώ σε ερώτηση της δικαστή αν πήγε στο Νοσοκομείο, απάντησε αρνητικά και τόνισε ότι πλύθηκε και έβαλε σταγόνες στα μάτια, μετά από σύσταση του γιατρού της.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, είχε δηλώσει ότι δεν ήταν καλά, καθώς είχε επιπτώσεις από τη βενζίνη που μύριζε, σε συνδυασμό με φάρμακα που παίρνει, ενώ τόνισε ότι είναι μόνος του, καθώς η μητέρα του πέθανε και κοιμάται σε ένα βαγόνι του ΟΣΕ. Μάλιστα δεν είχε δείξει να θυμάται τι είχε συμβεί.
Ο ίδιος είπε ότι χθες το μεσημέρι, είχε ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι και δεν έδειξε να θυμάται για την επίθεση.
Όπως είπε, ενώ βρισκόταν στην οδό Δημητριάδος τον πλησίασαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν, διότι ενόχλησε κάποια κοπέλα.

 

ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.