Lifevolos

Lifevolos

Lifevolos

 

 

Ελεύθερος αφέθηκε ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτορας που προσήχθη νωρίτερα το Σάββατο έπειτα από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

 

Δραματική είναι η κατάσταση στις περιοχές όπου «χτύπησε» ο εγκέλαδος των 6 Ρίχτερ. Στη διάρκεια των εντατικών έλεγχων κτιρίων, στις πληγείσες περιοχές από το σεισμό στην Ελασσόνα, από τους μηχανικούς του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, διαπιστώθηκε ότι σχεδόν το 60% των κατοικιών που εξετάστηκαν είναι πλέον ακατάλληλες για τους κατοίκους! Συγκεκριμένα στους ελέγχους σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και Δημόσια κτήρια των πληγεισών περιοχών στους Δήμους Λαρίσης, Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας, έως το τέλος του Σαββάτου 6 Μαρτίου έχουν διεξαχθεί αυτοψίες σε 1800 κτίρια:

 

 

 

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

 

 

Ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που έγινε στις 3 Μαρτίου νότια της Ελασσόνας, ανέδειξε για ακόμη μία φορά τη σημαντικότητα της κατάλληλης προετοιμασίας της εκπαιδευτικής κοινότητας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ευθύμη Λέκκα, που είναι Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας, στην αποτελεσματική διαχείριση της έκτακτης ανάγκης και στην αποφυγή τραυματισμών και ανθρωπίνων απωλειών, όπως στην περίπτωση του σχολείου και της σωστής εκκένωσής του, οδήγησαν οι παρακάτω λόγοι:

 

 

 

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

 

 

Άμεσα μέτρα για τη στήριξη των σεισμοπλήκτων στα χωριά της Λάρισας και των Τρικάλων ζητεί η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας.

 

Το περιστατικό συνέβη την Τσικνοπέπτη στο Ομόλιο όταν μία 65χρονη γυναίκα επέλεξε να φάει ωμό σολομό αντί για τα παραδοσιακά κρεατικά εδέσματα που απαιτεί η ημέρα, με αποτέλεσμα να πάθει τροφική δηλητηρίαση.

 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες φύτευσης, στο πλαίσιο του συνολικού έργου που πραγματοποιείται από το Δήμο Βόλου και την ΔΕΥΑΜΒ, στην περιοχή του Αναύρου, παρά τις αντιδράσεις και τα εμπόδια που από διάφορες πλευρές τίθενται προκειμένου να παρεμποδιστεί το έργο της Δημοτικής Αρχής, για μικροκομματικούς και ιδιοτελείς λόγους, για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης.

 

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Βόλο με τις υστερικές αντιδράσεις διαφόρων καθηγητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που έχοντας απολέσει την ψυχραιμία τους από την προφανώς απρόσμενη, για τους ίδιους, αντίσταση του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου στα σχέδια και τις ορέξεις τους, έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο απειλών, εκβιασμών και ύβρεων!

 

Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκαν οι υγειονομικές Αρχές της χώρας ύστερα από την πληροφορία για δύο νέες μεταλλάξεις του κορωνοϊού που ανιχνεύτηκαν στην Ελλάδα.

Please publish modules in offcanvas position.