Final 4: Το παιχνιδάκι... on air Ζέτας Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

By / LIFESTYLE / Monday, 07 October 2019 12:22

 

Η μεγάλη πρεμιέρα του talent show του ΑΝΤ1, Final 4 έγινε το βράδυ της Κυριακής και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η παρουσιάστρια του show, Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στην εντυπωσιακή σκηνή του παιχνιδιού με μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και άρχισε να εξηγεί τους κανόνες του παιχνιδιού. Γρήγορα, η παρουσιάστρια κάλεσε στο πλατό τους κριτές του παιχνιδιού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Φουρέρα και Μιχάλη Σταβέντο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια παρατήρησε αρχικά πως υπάρχουν δύο Μιχάληδες στην κριτική επιτροπή και θέλησε να βρει τρόπο να τους ξεχωρίζει. Έτσι, πήρε αυτοκόλλητα από το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και τα κόλλησε στους δύο καλλιτέχνες. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια, ρώτησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. «Πώς από εδώ;» με εκείνον να απαντά ότι αιφινιδιάστηκε από την ερώτηση. «Έχω να σου πω ότι για όλα υπάρχει η πρώτη φορά» της απάντησε ωστόσο.

«Τι προτιμάς, ένα καλό τραγούδι ή ένα καλό φαγητό;» ρώτησε η Ζέτα Μακρυπούλια τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη συνέχεια. Παρότι εκείνος απάντησε πως θα προτιμούσε ένα καλό τραγούδι, εκείνη συνέχισε. «Και αφού είμαστε σε αυτό το θέμα μαγειρεύω καλά ή μαγειρεύω εξαιρετικά;» είπε προκαλώντας τα χειροκροτήματα του κοινού. «Μαγειρεύεις καλύτερα από όποιονδήποτε άλλο έχω γνωρίσει».

 

Πηγή: iefimerida.gr

Tags

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.