My Style Rocks: Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε την κριτική επιτροπή -Ονομα έκπληξη

By / LIFESTYLE / Thursday, 19 December 2019 15:07

 

Το My Style Rocks ξεκινά τη νέα σεζόν και ο Λάκης Γαβαλάς «πρόδωσε» την κριτική επιτροπή.

Ο Λάκης Γαβαλάς επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την Ελενα Χριστοπούλου να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, μετά το τέλος του GNTM 2. Ο επιχειρηματίας, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί και αποκάλυψε ότι και φέτος κριτής θα είναι ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ξεκινάμε, είμαστε μια υπέροχη ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, προσθέτοντας πως «εγώ ήμουν από την αρχή. Μου είχαν πει το οκ και, μάλιστα, πιλοτάραμε το θέμα πάνω στο δικό μου όνομα. Είναι ο Στέλιος μου, που όλοι έλεγαν ότι μαλώναμε και δεν υπήρχε περίπτωση. Βεβαίως είναι η Λένα και η Κατερίνα Στικούδη, με την οποία έχουμε υπάρξει μαζί στο Dancing With The Stars και θα συμπαρουσιάζουμε, μερικές φορές έτσι τρελά, το όλο σόου» σημείωσε ο σχεδιαστής.

Βίντεο: Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για το My Style Rocks

«Πιστεύω ότι θα δώσουμε φως στο styling, όχι μόνο για την Ελλάδα, και στο εξωτερικό γιατί μας βλέπουν και εκεί. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια γυναίκα με στιλ, μεμονωμένο βέβαια και μονότονο μερικές φορές που τυγχάνει να την έχω δει», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς, συμπληρώνοντας πως «είναι φορές που δεν θα την ήθελα ντυμένη έτσι, θα της έβαζα 3».

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Tags

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.