ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

 

Η Μητρόπολη Δημητριάδος διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αρχιμανδρίτου Επιφανίου Οικονόμου, με τίτλο «Χριστόδουλος, Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού, 1974-1998».

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πίτας, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:30 στο κέντρο διασκέδασης «Ελλάδας Εικόνες» (Αλμυρού 9, Παλαιά Βόλου).

 

Με μία ακόμη επιστημονική ομιλία που φέτος αφορά στη γυναίκα, πλαισιώνουν την κοπή της πίτας τους οι «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου».

 

Ημέρα υιοθεσίας διοργανώνει η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα (aRTe LiBRe GalleRia).

 

Μπήκε το 2020 και ακόμα μια χρονιά υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το 2019 μας χάρισε αρκετές όμορφες ταινίες και αυτές που έρχονται ελπίζουμε να είναι ακόμα καλύτερες. Τις παρακάτω 5 ταινίες τις περιμένουμε με ανυπομονησία, για διαφορετικούς λόγους την καθεμία...

 

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν.Μαγνησίας στo πλαίσιo των εκπαιδευτικών-πολιτιστικών της δράσεων διοργανώνει Επετειακές Εκδηλώσεις Μνήμης προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα μαθηματικού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή (1873-1950) με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από το θάνατό του. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται:  σε συνδιοργάνωση με την Αντιδημαρχία Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου και την Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «Ίωνες» και με την υποστήριξη του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου και της ομάδας «ΘΑΛΗΣ+ΦΙΛΟΙ».

 

Αύριο Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 4:30 μ.μ. αρχίζουν –για 10η συνεχή χρονιά– οι εγγραφές και στη συνέχεια τα μαθήματα της Σχολής Αστρονομίας, που θα γίνονται στις αίθουσες του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (28ης Οκτωβρίου 78 – κτίριο Ματσάγγου) με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και είναι τριετούς φοιτήσεως.

 

Η πρώτη εικαστική έκθεση της Urbanact θα γίνει στο Βόλο, το Σάββατο 11-1-2020, στη μία το μεσημέρι, στο χώρο τέχνης «δ».

 

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της πόλης.

Please publish modules in offcanvas position.