ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βόλου προσκαλεί το Σάββατο 22 Ιουνίου, στις 8.30 μ.μ. , στην πλατεία Αγίας Τριάδας του Άνω Βόλου στην αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα, ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του βαθιά στον χρόνο.

 

Η κοινή προσπάθεια δημιουργίας και προσφοράς των:  Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών « Αριστοτέλειο»  -  11ο Νηπ. Βόλου - 12ο Νηπ. Βόλου - 26ο Νηπ. Βόλου – 10ο  Νηπ. Ν Ιωνίας (Μελισσιάτικα) –  2ο Νηπ. Αρτέμιδος (Κάτω Λεχωνίων) – «Κιβωτός το Κόσμου» –« Ένωση συλλόγων γονέων πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βόλου»,  καρποφόρησε και την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 19:00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας στην αίθουσα του θεάτρου παρουσιάστηκε η εκδήλωση «Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά»

 

 

«2η Μουσικοχορευτική Βραδιά Γιορτής και Αλληλεγγύης», «3η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορών, παιδικών και εφηβικών συγκροτημάτων», «4ο Πανελλήνιο Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου»  και «έκθεση φωτογραφίας Alexander Lamont Henderson. Ταξιδιωτικές φωτογραφίες του 1904», είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία στις 8 και 9 Ιουνίου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η κοινή προσπάθεια δημιουργίας και προσφοράς των:  Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών «Αριστοτέλειο»  -  11ο Νηπ. Βόλου - 12ο Νηπ. Βόλου - 26ο Νηπ. Βόλου – 10ο  Νηπ. Ν Ιωνίας (Μελισσιάτικα) – 2ο Νηπ. Αρτέμιδος (Κάτω Λεχωνίων) – «Κιβωτός το Κόσμου» – «Ένωση συλλόγων γονέων πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βόλου»,  καρποφόρησε και την Παρασκευή 7 Ιουνίου ώρα 19:00 – 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας στην αίθουσα του θεάτρου παρουσιάζεται η εκδήλωση «Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά».  «Η Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο πραγματοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια αδράνειας του θεσμού αυτού, τον Ιούνιο του 2015, στο πλαίσιο του «Θεματικού Έτους Πολιτισμού» της «Μαγνήτων Κιβωτού», «Μάγνητες και ο Πολιτισμός της Θάλασσας», αλλά και της υλοποίησης του στόχου για την καθιέρωση Θεσμών, πάντοτε σε αγαστή συνεργασία με άλλους φορείς.Από 15 έως 22 Ιουνίου 2019 θα διεξαχθεί στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου το 2ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά "Πήλιο 2019", ένα από τα μεγαλύτερα φετινά σκακιστικά τουρνουά στην Ελλάδα.Το Data-stories αποτελεί το 1ο ελληνικό Confestival [conference &  festival], ένα καινοτόμο διεθνές ακαδημαϊκό συνέδριο, μια γιορτή για νέες ερευνήτριες/-τές, δημιουργούς αλλά και το ευρύ κοινό που θα διεξαχθεί στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. &Σ. Τσαλαπάτα, στο Lab Art  και στο Αίθριον Day & Night από τις 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2019. Τo συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (ΙΑΚΑ) και το Εργαστήριο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (ΕΚΑ).

Σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρα 19.00 στην παραλία του Βόλου πραγματοποιείται εκδήλωση με θέμα «Ευαισθητοποίηση για τα αφανή συμπτώματα και τον αόρατο αντίκτυπο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης».Αντικαπνιστική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου με πρωτοβουλία του ευεργέτη της πόλης Χαράλαμπου Τσιμά και του Ροταριανού Ομίλου Βόλου.

Please publish modules in offcanvas position.