ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

 

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Μαγνησίας διοργανώνει ημερίδα, σε συνεργασία με τη Μονάδα οικογενειακού προγραμματισμού και προγεννητικού ελέγχου, την Τετάρτη στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Park (Πολυμέρη με Δεληγιώργη).

 

Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος που έχει την έδρα της στο Βόλο διοργανώνει από Παρασκευή  1 Νοεμβρίου, έως Κυριακή 3 Νοεμβρίου, το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου (Σταδίου & Μανδηλαρά, Ν. Ιωνία). Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει στις 7 μ.μ. με τις προσφωνήσεις των επισήμων, και την κεντρική ομιλία της Βολιώτισσας καθηγήτριας αστροφυσικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης κ. Δήμητρας Ρηγοπούλου, κόρης του μαθηματικού Ιωάννη Ρηγόπουλου.

 

 

Το ιατρικό περιοδικό “Θεσσαλών Υγεία” σε συνεργασία με το τοπικό τμήμα  AHEPA HJ-13 ARGONAUTS  διοργανώνει ενημερωτική ομιλία για το κοινό με θέμα “Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη -διάγνωση –  θεραπεία” και σας προσκαλεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 18:00 στην αίθουσα Forum του Ξενοδοχείου Park (Δεληγιώργη 2, Βόλος).

 

Το Κέντρο Υγείας Βόλου προωθεί την προαγωγή υγείας, στηρίζοντας δράσεις πρόληψης. Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής οργανώνει σε συνεργασία με τις ΤΟΜΥ Μαγνησίας, ειδική δράση προβολής της σωστής διατροφής, στις 16 Οκτωβρίου 2019.

 

Δείτε τις απίθανες αντιδράσεις των θεατών

 

Tsagarada Escape Festival 2019, 6ο Διεθνές Σεμινάριο Πειραματικού Φωτισμού, 3ο Τουρνουά Ανάπτυξης Ιππασίας, 3ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρός – Ζερέλια και 8ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2019, είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Μαγνησία, τις επόμενες ημέρες, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 το 1° πανευρωπαϊκά «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης», βρίσκεται στο Βόλο (Οργανισμός Λιμένος Βόλου, νότια του παραλιακού κτιρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην περιοχή του Ηρώου) και θα παραμείνει στο σημείο έως την Κυριακή 13/10/2019. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δ. Βόλου, «η στάθμευση και δραστηριοποίηση του Κινητού Κέντρου στην πόλη του Βόλου προέκυψε κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου Βόλου, με στόχο την ενημέρωση δημοτών όλων των ηλικιών για το ευαίσθητο θέμα της Ανακύκλωσης.

 

Δεκάδες πληρώματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ζεσταίνουν από τώρα τις μηχανές των κλασσικών αυτοκινήτων -αντίκα και όλες οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, για τη διοργάνωση του περίφημου και εντυπωσιακού 8ου Ιστορικού Ράλλυ Όλυμπου 2019 (The Historic Rally of Olympian Gods ) -24η Μακεδονική Πλοήγηση ,που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019 στη Θεσσαλία (Αλυτάρχης κ. Νίκος Μπιμπλιτζής).Ο Δήμος Βόλου μέσω της Αντιδημαρχίας Δόμησης και Βιώσιμης Κινητικότητας συμμετείχε στο θεσμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με δράσεις κυρίως εκπαιδευτικές και στόχο τη διαφύλαξη των αρχών της Βιώσιμης Κινητικότητας και την προώθηση της ενεργητικής μετακίνησης.

Please publish modules in offcanvas position.