ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

 

Το 11o Αλληλέγγυο bazaar χειροποίητων αντικειμένων θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 13 Δεκεεμβρίου από τις 10π.μ. έως τις 9μ.μ. και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 10π.μ. έως τις 3 μ.μ., στο καφέ «4 εποχές» (Τ. Οικονομάκη με Σπυρίδη).

 

 Η καθιερωμένη πατροπαράδοτη χριστουγεννιάτικη εορταγορά του Οδηγισμού πραγματοποιείται και φέτος από το Τοπικό Τμήμα Βόλου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου με την ίδια αναλλοίωτη τόσα χρόνια επιμέλεια και ποιότητα στα γλυκίσματα και στις χειροτεχνίες.

 

 

Την Παρασκευή 13/12 και ώρα 11:30 θα γίνει συνάντηση στον χώρο του Σωματείου (Ν.Γατσου 68 – Ρ.Φερραίου) με θέμα το Τμήμα Χορού.

 

Η πατροπαράδοτη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά  πραγματοποιείται  και φέτος από το Τοπικό Τμήμα Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019,  από τις 5 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ,  στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου με την ίδια αναλλοίωτη τόσα χρόνια επιμέλεια στα γλυκίσματα και στις χειροτεχνίες.

 

 Δέσποινα Βανδή και Μέλισσες ανοίγουν την αυλαία του Νο1 χριστουγεννιάτικου προορισμού

 

Μια … μοναδική ευκαιρία για ενημέρωση, τόσο για όποιον ενδιαφέρεται για την όμορφη συνύπαρξη με τα ζώα, όσο και για όποιον θέλει να αποκτήσει επιπλέον γνώση για τη ψυχολογία που διέπει τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και ζώου, τη νομική διάσταση του θέματος, αλλά και τις συμβουλές-οδηγίες, που πρέπει να γνωρίζουμε από τους κτηνιάτρους, μέσα από μια συζήτηση με ειδικούς, αλλά και όσους αγαπούν τους τετράποδους φίλους, θα έχουν όσοι συμμετάσχουν στην εκδήλωση που προγραμματίζεται Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

 

Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος διοργανώνει παρατήρηση της Διάβασης του Ερμή από τον ηλιακό δίσκο του Ηλίου, στην παραλία του Βόλου, σήμερα στις 14.30. Πρόκειται για ένα φαινόμενο, το οποίο είχε συμβεί και το 2016 (ορατό από την Ελλάδα), ενώ θα αργήσει να ξανασυμβεί, καθώς η επόμενη διάβαση θα γίνει το 2032, η οποία θα είναι και πάλι ορατή από την Ελλάδα. Κατά μέσο όρο συμβαίνουν περίπου 13 διαβάσεις του Ερμή ανά αιώνα.

 

 

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Επίκεντρο το βιβλίο «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ» της Ευαγγελίας Γκουντρουμπή.

 

Θεσμό αποτελεί για την περιοχή η 6η γιορτή τσίπουρου, που διοργανώνεται αύριο Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Μουρεσίου από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουρεσιωτών Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Please publish modules in offcanvas position.