Πλημμύρισε παιδικές φωνές το Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας στην εκδήλωση «Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά» (Φωτό)

By / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ / Monday, 10 June 2019 07:57

 

Η κοινή προσπάθεια δημιουργίας και προσφοράς των:  Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών « Αριστοτέλειο»  -  11ο Νηπ. Βόλου - 12ο Νηπ. Βόλου - 26ο Νηπ. Βόλου – 10ο  Νηπ. Ν Ιωνίας (Μελισσιάτικα) –  2ο Νηπ. Αρτέμιδος (Κάτω Λεχωνίων) – «Κιβωτός το Κόσμου» –« Ένωση συλλόγων γονέων πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βόλου»,  καρποφόρησε και την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 19:00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας στην αίθουσα του θεάτρου παρουσιάστηκε η εκδήλωση «Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά»

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν, τόσο να βοηθήσει έμπρακτα την προσπάθεια της «Κιβωτού του Κόσμου», όσο και να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο ώστε τα ίδια τα παιδιά να αισθανθούν πραγματικοί κοινωνοί αυτής της προσπάθειας.

Η εκδήλωση περιλάμβανε την θεατρική παράσταση «Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το σύμπαν και γελά», αλλά και σχετικά με την θεματολογία τραγούδια που παρουσιάστηκαν από όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σ' αυτήν την εκδήλωση αγάπης!

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό, όπως επίσης συγκεντρωθήκαν και τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη υγιεινής ως μια προσφορά αγάπης για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».


Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.