Διαγωνισμός NASA Space Apps Challenge Volos

By / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ / Friday, 30 August 2019 15:06
Φέτος για πρώτη φορά ο Βόλος θα είναι ανάμεσα στις 200 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τον παγκόσμιο διαγωνισμό NASA Space Apps Challenge 2019.

Το NASA Space Apps Challenge αποτελεί μια παράδοση τα τελευταία 7 χρόνια που προωθεί τις επιστήμες και την τεχνολογία, εμπνέοντας νέα άτομα σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο η NASA καλεί μηχανικούς, προγραμματιστές, σχεδιαστές, καλλιτέχνες, δημιουργούς (και όχι μόνο ) να συνεργαστούν και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις επιστημονικής φύσεως καθώς και να παρουσιάσουν λύσεις σε προβλήματα τόσο στη Γη όσο και στο διάστημα.

Γνωρίζοντας πως ο Βόλος διαθέτει ένα πνεύμα καινοτομίας καθώς και ένα πολύ μεγάλο δυναμικό ονειροπόλων ατόμων, σε προσκαλούμε να συμμετέχεις ενεργά σε ένα διήμερο γεμάτο γνώση και διαστημικά ταξίδια.

50 λάτρεις του διαστήματος, της τεχνολογίας και των επιστημών θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναναστραφούν με άτομα κοινών ενδιαφερόντων, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις, να μιλήσουν με μέντορες καθώς και να ‘εφεύρουν’ καινοτόμες λύσεις σε προβλήματα της Γης και του διαστήματος. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και είναι δωρεάν και ανοιχτές προς όλους.

Εάν θέλετε να γίνετε χορηγός σε αυτήν την προσπάθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για περαιτέρω λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ, καθώς και τη σελίδα μας στο Facebook, εδώ.

Sky is not the limit!

Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική ομάδα του NASA Space Apps Challenge Volos 2019

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.