Βόλος: 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

By / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ / Monday, 29 October 2018 15:17Η Επιστημονική Εταιρεία «Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με το διακριτικό τίτλο: European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο», το 1οΕργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Βόλου και το 7ο Γυμνάσιο Βόλου, συνδιοργανώνουν το 6οΠανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2019 στο Βόλο.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την υποστήριξη της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Ελλάδας και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου. Το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου, απευθύνεται στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας και της Κύπρου. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ περιλαμβάνεται και η Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού Μηνύματος & Τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2019». Το Φεστιβάλ ως εκπαιδευτικός θεσμός αποτελεί μία τριήμερη γιορτή γνωριμίας και συνεργασίας των σχολείων. Κύριος σκοπός του είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες να ανακαλύψουν τον κόσμο του ραδιοφώνου ως μέσου ενημέρωσης, έκφρασης και ψυχαγωγίας, μέσα από την υλοποίηση πρωτότυπων δραστηριοτήτων, τόσο κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όσο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Εντός των επόμενων ημερών θα κοινοποιηθεί στα σχολεία της Μαγνησίας ο επίσημος διαδικτυακός τόπος καθώς και το επίσημο φόρουμ υποστήριξης του Φεστιβάλ.

Πληροφορίες, ερωτήσεις, διευκρινίσεις:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.υπόψη, Κώστα Αμυγδαλίτση, 1οΕ.Κ. Βόλου & Ελπίδα Πανάγου, 7οΓυμνάσιο Βόλου

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.