ΜΕΡΚΟΝΙΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να σας «προειδοποιήσουν» ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος σας το συντομότερο δυνατόν, σύμφωνα με τους ειδικούς..

 

 

 

 

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

 

 

 

Σύμφωνα με έρευνες, η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει επιπτώσεις μόνο στη σωματική υγεία αλλά και μεγάλο συναισθηματικό και ψυχολογικό αντίκτυπο στο άνθρωπο.

 

 

 

Οι άνθρωποι που είναι κοινωνικά απομονωμένοι, όπως π.χ. συμβαίνει σε ένα «lockdown» λόγω πανδημίας, λαχταρούν τις κοινωνικές επαφές και την παρέα σχεδόν όπως ένας πεινασμένος λιγουρεύεται το φαγητό.

 

 

 

Η εορταστική περίοδος είναι για πάρα πολλούς ανθρώπους η πιο ευτυχισμένη του έτους. Για άλλους, ωστόσο, φέρνει μαζί της την απόλυτη τρέλα, διαταράσσοντας όλες τις ευαίσθητες ισορροπίες της καθημερινότητας.

 

 

 

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Queensland με επικεφαλής τη διδακτορική φοιτήτρια Τessa Clarkson, οι άντρες με γένια δεν αρέσουν στις γυναίκες.

 

 

 

 

Την πιο ελκυστική γλώσσα του κόσμου αποκάλυψαν οι ειδικοί, με βάση τις αντιδράσεις του κόσμου στο άκουσμα εξερεθιστικών συνομιλιών σε διαφορετικές διαλέκτους.

 

 

 

Ένα απίθανο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Φίνος Φιλμ στο Instagram χαρίζει γέλιο και μας φτιάχνει τη διάθεση.

 

 

 

 

Συμβουλές και πρακτικές για να ξεπεράσουν τα παιδιά τη λογική της αναβλητικότητας

Please publish modules in offcanvas position.