ΜΕΡΚΟΝΙΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Κάποια άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να ζητήσουν συγγνώμη, ακόμη και για ήσσονος σημασίας ζητήματα, που συχνά προκαλούν ανώφελες αντιπαραθέσεις.Τι ρόλο παίζει η κατεξοχήν ανδρική ορμόνη όσον αφορά την τάση και την συχνότητα με την οποία ένας άνδρας μπορεί να απατήσει τη σύντροφό του
Μπορεί το καλοκαίρι να είναι εξ ορισμού μια καλή περίοδος του χρόνου για την ψυχολογία μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα πάντα γύρω από το καλοκαίρι θυμίζουν... στίχους από χαρούμενο τραγούδι.
Δεν ξέρουμε αν σου έχει τύχει να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά ή να πεις στην πρώτη εβδομάδα που τον γνώρισες πως θέλεις να τον παντρευτείς. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλουμε να σου χαλάσουμε το όνειρο αλλά να σε προστατεύσουμε. Yπάρχουν κάποια σημάδια που πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία από την αρχή διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Είναι ο άντρας της ζωής μου; Πώς θα απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση;5 πράγματα που πρέπει να ψάχνεις σε έναν σύντροφο
H γλώσσα του σώματος παίζει καθοριστικό ρόλο στην εικόνα που δείχνουμε στους γύρω μας. Υπάρχουν θετικές στάσεις, που προδίδουν κάτι καλό και θετικό για εμάς, αλλά και αρνητικές, που δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.
Το στρες, το άγχος, είναι μια σύγχρονη μάστιγα το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί αν κάποιος προσπαθήσει.
Ακαταμάχητοι για το σεξ απίλ τους είναι οι Ουκρανοί, σύμφωνα με τα αποτελέσματα διαδικτυακής ψηφοφορίας γνωστής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας, που ζήτησε από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν τον πιο γοητευτικό λαό στον λαό στον κόσμο.«Πρωταθλήτρια» μοναξιάς αναδεικνύεται η Ελλάδα στην Ευρώπη. Ο ένας στους δέκα Έλληνες (το 10%) νιώθει συχνά μοναξιά, ενώ περισσότεροι από τέσσερις στους δέκα (το 43%) συναντιούνται με την οικογένεια ή τους φίλους τους το πολύ μια φορά το μήνα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη του Κοινού Κέντρου Ερευνών (Joint Research Centre-JRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Please publish modules in offcanvas position.