ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ήδη 15 αεροσκάφη φτάνουν σε Κω, Ζάκυνθο και Κέρκυρα - Τις επόμενες τρεις ημέρες θα έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους περίπου οι μισοί - Οι πατρίδες τους έχουν την ευθύνη επαναπατρισμού τους και επωμίζονται το κόστος - Συνεχείς συσκέψεις στο υπουργείο Τουρισμού -  Τι λένε οι τουριστικοί φορείς
Το παλαιότερο ταξιδιωτικό γραφείο κατέρρευσε ύστερα από 178 χρόνια παρουσίας στην τουριστική βιομηχανία - Πώς και γιατί ενεργοποιήθηκε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης Μάτερχορν
«Το μεγάλο μήλο», «Η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται», «Η μητρόπολη του κόσμου», «Μια πόλη τόσο όμορφη που την ονόμασαν δυο φορές». Τα παρατσούκλια για την Νέα Υόρκη, μπορούν να γίνουν άρθρο από μόνα τους.
Επιβλητικές, με ιδιαίτερο ανάγλυφο και απρόσμενη εναλλαγή τοπίων, οι γωνιές της Ελλάδας είναι ξεχωριστές και περιμένουν να τις ανακαλύψουν. Ενα ανεξερεύνητο νησί με ανόθευτη ομορφιά, έτοιμο να συναρπάσει κάθε ταξιδιώτη με την ομορφιά του είναι η Σαμοθράκη.

Καθημερινά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για τον Βόλο

Κυριακή 1n ΜΕΡΑ : ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ –ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ
14/06 – 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση - Κωνσταντινούπολη

 

Αναχώρηση 19 Μάιου στις 06.00 το πρωί από το χώρο του ΚΤΕΛ και στις 6.15 από την Ν.Αγχίαλο (εκκλησία Αγ.Γεωργίου) με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα.
1η ΗΜΕΡΑ (Μ. Σάββατο) : Βόλος – Μικρό & Μεγάλο χωριό - Saloon

Please publish modules in offcanvas position.