Ταξιδέψτε στην όμορφη Κωνσταντινούπολη με το Magnesia Travel

By / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ / Thursday, 28 February 2019 20:48
Παρασκευή 22.03.2019: Αναχώρηση - Κωνσταντινούπολη

Αναχώρηση το βράδυ για τα σύνορα με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση των συνόρων των Κήπων με επίσκεψη στο κατάστημα των αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια πορεία για την Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη νωρίς το πρωί.

Σάββατο 23.03.2019: Αγία Σοφία – Μπλέ Τζαμί - Ταξίμ

Η μέρα μας ξεκινάει με ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πλατεία Ταξίμ. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 24.03.2019 : Βόσπορος - Καπαλί Τσαρσί

Πρωινό και αναχωρούμε για ξενάγηση στο περίφημο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ. Το ανάκτορο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και κατασκευάστηκε από το 1843 έως το 1856 ως κατοικία κάποιων από τους τελευταίους Οθωμανούς σουλτάνους, καταλαμβάνοντας μια έκταση 110.000 τετραγωνικών μέτρων. Το κτίριο είναι επιβλητικό και ογκώδες, ακολουθώντας δυτικοευρωπαϊκά πρότυπα και όχι τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Τοπ Καπί. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα πιο ωραία ξύλινα yali (παραθαλάσσιες επαύλεις) της Κωνσταντινοπολίτικης ελίτ και τον Πύργο του Γαλατά. Αναχώρηση για το Καπαλί Τσαρσί είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλιότερες στεγασμένες αγορές του κόσμου, με πάνω από 58 οδούς και 1200 μαγαζιά από τα οποία διέρχονται 250.000 με 400.000 επισκέπτες καθημερινά. Στο παζάρι θα βρείτε κοσμήματα, σουβερίν, ναργιλέδες, μπρίκια, καρυκεύματα, χαλιά αλλά και δερμάτινα ή ρούχα και παπούτσια. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακά ταβερνάκια. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα 25.03.2019: Πατριαρχείο – Παναγία Βλαχερνών – Επιστροφή

Πρόγευμα και επίσκεψη στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου στο Φανάρι (Οικουμενικό Πατριαρχείο) για προσκύνημα. Αναχώρηση για την Ελλάδα και με ενδιάμεσες στάσεις επιστροφή στην πόλη μας αργά το βράδυ.


*ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ*

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

•Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας

•Δύο διανυκτερεύσεις σε 4**** ξενοδοχείο στην πλατεία ΤΑΞΙΜ

•Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ .

•Αρχηγός-Συνοδός του γραφείου μας.

•Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους και ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.