Ταξιδέψτε στο Βελιγράδι με το Magnesia Travel

By / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ / Sunday, 31 March 2019 12:09

 

 

1η ΗΜΕΡΑ 12/04: ΒΟΛΟΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Αναχώρηση πολύ νωρίς το πρωί από το χώρο του ΚΤΕΛ, περνώντας πρώτα από τα σύνορα των Σκοπίων φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Άφιξη στο Βελιγράδι το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελέυθερος για ξεκούραση και βόλτα στην πόλη . Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ 13/04: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην «Λευκή Πόλη». Θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη στάση της ξενάγησής μας στο μουσείο Τίτο – αφιερωμένο στον μεγάλο ηγέτη, έπειτα στον Άγιο Σάββα (τον μεγαλύτερο χριστιανικό ναό των Βαλκανίων). Διασχίζοντας το κέντρο της πόλης με το λεωφορείο θα θαυμάσουμε το Κοινοβούλιο, το δημαρχείο, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο, την νέα πόλη και θα καταλήξουμε στο Kalemegdan, το φρούριο – κάστρο της πόλης, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα. Περίπατος στο φρούριο για να θαυμάσουμε την πανέμορφη θέα. Ύστερα από την ξενάγησή μας στο φρούριο θα καταλήξουμε στον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνέζ Μιχαήλοβα, με τα πολλά καταστήματα, έχοντας στη διάθεσή μας ελεύθερο χρόνο για φθηνές και ποιοτικές αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ 14/04: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΛΟΣ
Πρωινό και αναχώρηση για τα σύνορα Σερβίας – Σκοπίων. Με ενδιάμεσες στάσεις, διέλευση των συνόρων και άφιξη στο Βόλο αργά το βράδυ.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗ!!

Τιμή κατ’ άτομο

σε δίκλινο δωμάτιο

€155,00

με πρωινό και ημιδιατροφή

σε ξενοδοχείο 4**** αστέρων

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.