Ζώδια του Μήνα: Oκτώβριος

By / ΖΩΔΙΑ / Tuesday, 01 October 2019 12:40

 

 

Tι μας περιμένει τον Οκτώβριο;


Κριός

Θα θελήσετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας κάνοντας μια αναδιοργάνωση της ζωής σας. Με όσα σας έχουν συμβεί στο παρελθόν ο χαρακτήρας σας άλλαξε. Οι άνθρωποι γύρω σας θα αντικατοπτρίζουν όψεις του εαυτού σας που δεν έχετε συναντήσει ποτέ.

Ταύρος

Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να στείλετε στον αγύριστο πολλούς που σας τυράννησαν το καλοκαίρι. 

Δίδυμος

Αυτό το μήνα, θα είστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την ευημερία σας! Ξεκινήστε αναγνωρίζοντας τα λάθη σας αλλά και αναλογιζόμενοι όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα.

Καρκίνος

Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά.  Έξοδοι και βόλτες; Ναι! Περισσότερο από ποτέ, αυτή είναι μια εποχή γεμάτη γνωριμίες, συναντήσεις, σημαντικές συνομιλίες.

Λέων

Ξεκούραση. Αρπάξτε όλα τα DVD σας, δείτε τα πάντα στο Netflix και την αγαπημένη σας κουβέρτα, επειδή πρόκειται να περάσετε πολύ χρόνο στο σπίτι, θέλετε πραγματικά να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Παρθένος

Υπάρχουν πολλά στο μυαλό σας, αλλά η ερώτηση είναι, είστε έτοιμοι να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά; Μια καλή ενδοσκόπηση είναι απαραίτητη καθώς σιγά σιγά θα αρχίσουν να παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες στη ζωή σας!

Ζυγός

Συγκέντρωση, ξεκαθαρίσματα, αλλαγές. Αυτό χρειάζεστε, αφού πρώτα συμμαζέψετε το σπίτι, τη δουλειά σας, το μυαλό σας. Χρειάζεται να βρείτε το κέντρο σας. Τα άστρα ευνοούν τα καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία.

Σκορπιός

Η επαγγελματική σας ζωή γίνεται ακόμη πιο έντονη και απαιτεί από σας να αφιερώσετε ακόμη περισσότερο χρόνο θυσιάζοντας έτσι κομμάτι της προσωπικής σας ζωής. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα τώρα είναι στα φόρτε τους και σας βλέπουμε να γίνεστε το πρόσωπο της χρονιάς στο γραφείο!

Toξότης

Τα οικονομικά σας από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σας προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσετε να βάλετε ένα πρόγραμμα ώστε να μειώσετε τα έξοδα. Βέβαια όταν κάνετε σχέδια, ο Θεός γελάει για αυτό μεγάλη προσοχή και κυρίως, όταν τα βάλετε όλα σε τάξη μην αρχίσετε να ξοδεύετε!

Αιγόκερως

Στα επαγγελματικά ίσως προκύψουν νέες προτάσεις που καλό είναι να τις σκεφτείτε χωρίς ενθουσιασμό καθώς μπορεί να σας φορτώσουν με επιπλέον δουλειά χωρίς ανάλογη ανταμοιβή.

Υδροχόος

Έφτασε η ώρα για έναν γερό απολογισμό και ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στη ζωή σας. Προσέξτε τις αγορές σας που δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικές σας ανάγκες για να μην τις μετανιώσετε αργότερα. Μέσα στα διαρκώς αυξανόμενα άγχη και καθήκοντα καλείστε να διευθετήσετε και τα προσωπικά σας.

Ιχθείς

Με πρόσωπα του παρελθόντος που επιστρέφουν στη ζωή σας να είστε καχύποπτοι!Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα. Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα.

Tags

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.