ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

 

Για την άρση του lockdown, την πίεση που δέχεται το ΕΣΥ αλλά και τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού μίλησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

 

 

Αμφιβολίες ότι το πανελλαδικό lockdown θα λήξει στις 30 Νοεμβρίου εκφράζουν στην κυβέρνηση καθώς η διασπορά της πανδημίας στην κοινότητα και ο αριθμός μεταδοτικότητας παραμένουν υψηλά.

 

 

 

Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα Βαρουφάκη να γίνουν οι εκδηλώσεις εορτασμού  - Έκκληση Μητσοτάκη για αυτοσυγκράτηση - Κοινό ψήφισμα διαμαρτυρίας έστειλαν στη Βουλή ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25

 

 

 

Σε δήλωση προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

 

 

 

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στρατηγική εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

 

Αναλύοντας κάποιες από τις προτάσεις της αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε στη Βουλή ποιες από αυτές αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα. Εξήγγειλε αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, αύξηση των τεστ και ενίσχυση αδύναμων νοικοκυριών με επίδομα.

 

 

 

 

Στη βήμα της Ολομέλειας της Βουλής βρίσκεται και πάλι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη δευτερολογία του στη συζήτηση για την πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα αντιμετώπισης.

 

 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στη Βουλή η συζήτηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών για την έξαρση της πανδημίας. Τη συζήτηση άνοιξε ο πρωθυπουργός, και θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των αρχηγών των κομμάτων σχετικά με την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

 

 

 

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μπήκε σε προληπτική καραντίνα από σήμερα.

Please publish modules in offcanvas position.