Παπαθανάσης για κορωνοϊό: Αν χρειαστεί, θα ληφθούν νέα μέτρα και για τις συναθροίσεις

By / ΠΟΛΙΤΙΚΑ / Wednesday, 29 July 2020 15:54

 

 

 

 

Ανοιχτό άφησε το παράθυρο λήψης νέων μέτρων για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

«Είχαμε μια αύξηση των κρουσμάτων. Σαφώς δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Τα κρούσματα είναι ελεγχόμενα, είναι χαρτογραφημένα, ιχνηλατήσιμα, επομένως εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τηρούμε τους κανόνες», ανέφερε, μιλώντας στον Θέμα 104,6, ο υφυπουργός σχετικά με την εντατικοποίηση της χρήσης της μάσκας. Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως «η ελληνική πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατέψει τη δημόσια υγεία και να μην έχουμε διασπορά του Covid-19. Θα κάνει καθετί που απαιτείται».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Παπαθανάσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο και νέου πακέτου μέτρων, δηλώνοντας: «Παρακολουθούμε πολύ στενά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν και πρόσθετα μέτρα. Οι επιδημιολόγοι έχουν τον χάρτη γενικά των κρουσμάτων, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί βρίσκονται συντονισμένα από το υπουργείο μας με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και την Ελληνική Αστυνομία σε εγρήγορση».

Κληθείς, μάλιστα, να σχολιάσει τις εικόνες από τις μεγάλες συναθροίσεις, «αν χρειαστεί να ληφθούν και νέα μέτρα, θα ληφθούν και νέα μέτρα», κατέληξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.