ΣΤΙΒΟΣ

ΣΤΙΒΟΣ

 

Από την Δευτέρα 26 Αυγούστου, ξεκινάνε οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική χρονιά για το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη 7-8 Αυγούστου διοργανώνεται στον Βόλο διήμερη Διεθνής Συνάντηση Στίβου Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Κύπρου για αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 από τον ΣΕΓΑΣ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου.Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης συγχαίρει όλους τους Βουλευτές του Νομού Μαγνησίας που εξελέγησαν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε η ακαδημία ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο φεστιβάλ ακαδημιών του ΟΠΑΠ, που φιλοξενήθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου.


 
Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές κι αθλήτριες του Συλλόγου που ρίχνονται στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων.Με επιτυχίες και πολλά χαμόγελα επέστρεψε η αποστολή του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»  από την Λάρισα, που συμμετείχε το Σάββατο 20 Απριλίου, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α’ που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ.Μια πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στους πρώτους τους αγώνες για φέτος, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων που διεξήχθη στη Λάρισα στο στάδιο του Αλκαζάρ την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.Όλοι μας τα χρονάκια μας τα έχουμε(προπονητές, γονείς, διοικούσα) και αυτό μας αφήνει  μια γλυκόπικρη γεύση για το πόσο γρήγορα  τα φορτωθήκαμε...... αλλά απ’ την άλλη είχαμε την τύχη να είμαστε από τις τελευταίες γενιές, που μάθαμε βιωματικά την άγνωστη σήμερα στα παιδιά λέξη «αλάνα». Στην «αλάνα» παίξαμε, αγωνιστήκαμε, μαλώσαμε, αγαπήσαμε και κάναμε φίλους, εκεί όπου με λίγα λόγια ήταν το λίκνο του κόσμου μας.Με πρωτοβουλία του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», θα διεξαχθεί ημερίδα ακαδημιών το Σάββατο 30 Μαρτίου, ώρα 11.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο(κεντρικό γήπεδο).

Please publish modules in offcanvas position.