Εσωτερικοί αγώνες ακαδημιών Νίκης Βόλου "Τρίαθλο" (Φωτό)

By / ΣΤΙΒΟΣ / Monday, 11 November 2019 09:11

 

Με μπροστάρηδες τους προπονητές, τη διοικούσα επιτροπή και τους αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 10/11/2019 οι καθιερωμένοι αγώνες τριάθλου για τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου όπου συμμετείχαν κοντά στους 200 αθλητές και αθλήτριες και έλαβαν μέρος σε τρία αγωνίσματα. Συγκεκριμένα:
Οι αθλητές/τριες της Β'-Γ' Δημοτικού συμμετείχαν στα 40μ.ταχύτητα - ρίψη medicine ball 1kg - άλμα εις μήκος
Οι αθλητές/τριες της Δ'-Ε' Δημοτικού συμμετείχαν στα 50μ.ταχύτητα - ρίψη medicine ball 1kg - άλμα εις μήκος
Εμβόλιμα συμμετείχαν και οι μικρότεροι αθλητές/τριες μας (προνήπια - νήπια - Α' Δημοτικού) σε δύο δρομικά αγωνίσματα 30μ.ταχύτητα και 40μ. εμπόδια.
Σε όλους τους συμμετέχοντες δοθήκαν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια μέχρι τους αθλητές της Γ' Δημοτικού. Στην μεγαλύτερη κατηγορία της Δ'-Ε' Δημοτικού (μίνι) δοθήκαν μετάλλια στους τρεις πρώτους αθλητές και αθλήτριες που συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη βαθμολογία στο τρίαθλο.
Με την συνέπεια,την οργανωτικότητα και την μεθοδικότητα που μας χαρακτηρίζει, προσπαθήσαμε (και εκτιμούμε πως τα καταφέραμε) να περιορίσουμε το χρόνο αναμονής των αθλητών και των γονέων και να εμπλουτίσουμε την αγωνιστική δράση των παιδιών. Καινοτόμο στοιχείο του αγώνας μας ήταν η ηλεκτρονική καταγραφή των αποτελεσμάτων και η άμεση εκτύπωση και ανάρτηση τους στον πίνακα ανακοινώσεων, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούνε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Επενδύοντας σε αυτούς τους αγώνες, όπως και σε πλήθος άλλων που υποστηρίζουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, επιδιώκουμε να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στη διαμόρφωση μιας υγιούς αθλητικής κουλτούρας και να εντάξουμε στην καθημερινότητα όλων μας την άσκηση αλλά και τη συμμετοχή όλων ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή καταγωγής, σε εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό αλλά και το ''ευ αγωνίζεσθαι''.
Ο έφορος στίβου κ.Τάκης Γιώργος, ο υπεύθυνος οργάνωσης και λειτουργίας του τμήματος στίβου κ. Βελέντζας Χρόνης και όλοι οι προπονητές του τμήματος στίβου ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθειά τους και το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν σε όλους μας, καθώς και τους γονείς - φίλους για την υπέροχη συνεργασία που αποτέλεσαν το ομορφότερο κοινό για τα παιδιά τους.

 

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.