ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΟ Βόλος θα φιλοξενήσει το 2020 άλλη μια κορυφαία διοργάνωση της υδατοσφαίρισης, σύμφωνα με τις χθεσινές αποφάσεις του «Μπιρό» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η FINA συνεδρίασε σχετικά στην Γκουανκζού, δύο ημέρες πριν την έναρξη του 18ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών και στο οποίο μετείχε και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ως μέλος του.Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β’ που διεξήχθη 6-9 Ιουνίου στη Βουλιαγμένη, συμμετείχε το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου.Στη "μάχη" της Β' Εθνικής ρίχνεται αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική ομάδα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ".Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τους πρωταθλητές Ελλάδος, το κολυμβητικό τμήμα του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αθλητική χρονιά για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».Στη Β’ Εθνική κατηγορία, αποφασίστηκε να δηλωθεί η ομάδα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Στην προεθνική ομάδα κολύμβησης 2018 – 2019 μετέχουν, πέντε κολυμβητές και κολυμβήτριες της Νίκης Βόλου.Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, τελέστηκε στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, ο αγιασμός του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Τεό Λοράντος και οι παίκτες του ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί και στην Ευρώπη. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, με υψηλό σκορ, η εθνική έκανε ανατροπή μετά από μέτριο ξεκίνημα επικρατώντας με 14-12 του Μαυροβουνίου.

Please publish modules in offcanvas position.