Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ή να ελπίζει ακόμα ότι ο Βόλος θα φύγει από τον Βόλο;

By / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Sunday, 11 August 2019 12:34

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Τομ Παπαδόπουλου και των μελών του Ερασιτέχνη Ηρακλή, με αφορμή το «αύριο» του Συλλόγου.

Ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι το θέμα της αγοράς του ΑΦΜ του Βόλου παραμένει ανοιχτό, ωστόσο οι παράγοντες του Ηρακλή όχι μόνο έχουν πάψει να τον πιστεύουν αλλά του ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν ξανά μαζί του.

Το τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ των δύο πλευρών μέσω ανακοινώσεων και δηλώσεων ουδόλως μας απασχολεί και ούτε που πρόκειται να ασχοληθούμε με τα εσωτερικά του Ηρακλή.

Ωστόσο είναι πασιφανές μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον Γηραιό, ότι οι παράγοντες του Βόλο και κυρίως ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος επιβεβαιώθηκαν για μία ακόμη φορά στο ακέραιο σε ότι αφορά το μέλλον του Βόλου.

Τόσο η διοίκηση του Βόλου, όσο και ο Αχιλλέας Μπέος τον τελευταίο ενάμιση μήνα διέψευσαν τουλάχιστον ΔΕΚΑ φορές τις φήμες και τα σενάρια που ήθελαν τον Βόλο να μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη.

Σε κάθε ευκαιρία ο Αχιλλέας Μπέος αλλά και η διοίκηση του Βόλου μέσω επίσημων ανακοινώσεων ξεκαθάριζαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο ΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.

Κάποιοι βέβαια καλοθελητές, μεταξύ των οποίων και κάποια Μέσα Ενημέρωσης του Βόλου, συντηρούσαν τα σενάρια αυτά, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν κακό στην ομάδα.

Ωστόσο για μία ακόμα φορά οι εξελίξεις τους διέψευσαν.

Ο Αχιλλέας Μπέος για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

Ο ΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.

Και μπορεί αυτό να στεναχωρεί κάποιους, ωστόσο αυτή είναι η μία και μοναδική πραγματικότητα.

Ο Βόλος θα εκπροσωπήσει την πόλη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που ξεκινάει σε λίγες ημέρες

Το μόνο που απομένει τώρα είναι ο φίλαθλος κόσμος του Βόλου να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα, ώστε να ζωντανέψει και πάλι το όνειρο των χιλιάδων Βολιωτών. Να δουν και πάλι μία ομάδα της πόλης να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Υ.Γ.: Η ελπίδα λένε ότι πεθαίνει τελευταία. Ωστόσο η ελπίδα κάποιων να φύγει ο Βόλος από τον Βόλο, έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό. Εκτός αν υπάρχουν ακόμα κάποιοι που να πιστεύουν ή και ελπίζουν ακόμα ότι ο Βόλος θα φύγει από την πόλη.

 

πηγή: volosday.gr

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.