Το μαγικό ταξίδι του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα ξεκινά

By / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Sunday, 25 August 2019 11:33Πριν από δύο καλοκαίρια ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι θα έφτανε η στιγμή που ο Βόλος θα αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα. Και όμως σήμερα ο Βόλος, δύο χρόνια μετά τη δημιουργία του, αγωνίζεται σήμερα στη Νέα Σμύρνη απ’ όπου και ξεκινάει το ταξίδι του στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα (19.15) τον Πανιώνιο σε ένα ιστορικό ματς, αφού θα είναι το πρώτο στη σύντομη ιστορία του, στη μεγάλη κατηγορία.

Και όμως, το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τους παίκτες του Χουάν Φεράντο, καθώς μπορεί ο Βόλος να είναι πρωτάρης στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο διαθέτει έμπειρους παίκτες ικανούς να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας.

Η προετοιμασία του καλοκαίριου πήγε πολύ καλά, οι παίκτες που ήρθαν δείχνουν –τουλάχιστον μέσα από τα φιλικά- αξιολογότατοι και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν η σκληρή δουλειά των τελευταίων δύο μηνών θα αποδώσει άμεσα καρπούς.

Το θετικό για τον Χουάν Φεράντο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, γεγονός που θα του επιτρέψει στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο Χουάν Φεράντο μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα, κάτι που συνηθίζει να το κάνει λίγο πριν τον αγώνα.

Το σίγουρο είναι ότι όποιοι παίκτες αγωνιστούν στον αγώνα της Νέας Σμύρνης θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς άπαντες στην ομάδα του Βόλου γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.