Φωτογραφίες από τα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού Featured

By / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Thursday, 29 August 2019 09:21Το Πανθεσσαλικό στάδιο έπειτα από πολλά χρόνια θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του για αγώνες της Σούπερ Λίγκας.

Πριν από ενάμιση μήνα η ΠΑΕ Βόλος παρέλαβε το Πανθεσσαλικό και κλήθηκε να προχωρήσει σε εργασίες ανακατασκευής ώστε να καταστεί και πάλι λειτουργικό και κυρίως ασφαλές για να φιλοξενήσει αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Πέρα από τον κατεστραμμένο χλοοτάπητα που αντικαταστάθηκε πλήρως και τις εργασίες πέριξ του γηπέδου, σημαντικές ήταν οι βελτιωτικές εργασίες και στα αποδυτήρια.

Τα όσα αντίκρισαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Βόλου στα αποδυτήρια του γηπέδου όταν τα παρέλαβαν ήταν απογοητευτικά. Τα πάντα διαλυμένα και σχεδόν κατεστραμμένα…

Ωστόσο ενάμιση μήνα μετά η εικόνα των αποδυτηρίων είναι εντελώς διαφορετική.

Τα πάντα έχουν αλλάξει και πλέον… ντρέπεσαι να πατήσεις.

Αλλη μία απόδειξη ότι η διοίκηση του Βόλου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επαναφέρει τον Βόλο εκεί που του αξίζει ποδοσφαιρικά. Διότι δεν αρκεί να δημιουργήσει μία αξιόμαχη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δημιουργήσεις και τις απαραίτητες υποδομές.

Και η διοίκηση της ΠΑΕ γνωρίζει τον τρόπο ώστε να επανέλθει ο Βόλος στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρκεί ο κόσμος του Βόλου να στηρίξει την προσπάθεια αυτή. ΝΑ αγκαλιάσει την ομάδα, γιατί μόνο έτσι ο Βόλος μας θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε Φωτογραφίες από τα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου

 

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.