Νέα πρόκληση της NOVA: Και δεν πληρώνει και σκούζει!… – Τους “πόνεσαν” οι δηλώσεις Αχ. Μπέου

By / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Thursday, 09 January 2020 22:35

 

Ανακοίνωση με ύφος χιλίων καρδιναλίων εξέδωσε η NOVA με την οποία επιβάλλει κυρώσεις στην ΠΑΕ Βόλος, διακόπτει τη συνεργασία από το καλοκαίρι αλλά και παράλληλα δε διαψεύδει πουθενά τους ισχυρισμούς του Δημάρχου Βόλου.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Nova και του Βόλου μετά και τις καταγγελίες που έκανε το τελευταίο διάστημα ο Αχιλλέας Μπέος, για καθυστερήσεις στις πληρωμές από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Το συνδρομητικό κανάλι δεν άφησε αναπάντητες τις τελευταίες δηλώσεις του Δημάρχου του Βόλου και επέβαλε τις (προβλεπόμενες) κυρώσεις, χωρίς ωστόσο να διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Αχ. Μπέου!

Όπως αναφέρουν από το συνδρομητικό κανάλι, «παρά το γεγονός ότι ο «εκπρόσωπός της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» ήταν αυτός που το καλοκαίρι του 2019  διαπραγματεύτηκε εκ μέρους της ΠΑΕ την σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την Nova ώστε να μην παραμείνει η ΠΑΕ τηλεοπτικά «άστεγη», στη συνέχεια με συνεχόμενες δηλώσεις του στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταφέρεται συνεχώς  εναντίον της, με εντελώς δυσμενείς  και προφανώς δυσφημιστικές αναφορές.

Παράλληλα, καθώς οι συνεχιζόμενες προσβλητικές και μειωτικές για την εταιρεία δηλώσεις του «εκπροσώπου της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» καθιστούν επιζήμια την συνέχιση της συνεργασίας τους, η Nova καλεί την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος να αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη, όπως εξάλλου έχει προ πολλού «απειλήσει» ότι θα κάνει ο «εκπρόσωπός» της».

Πηγή: sdna

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.