Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στον Βόλο

By / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Wednesday, 26 February 2020 20:58

 

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει την Πέμπτη (27.02.2020) και ώρα 17:30 στο Βασδέκειο Αθλητικό κέντρο η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας για την οικονομική στήριξη ενός μέλους (ανήλικος υιός ηλικίας 1,5 ετών) της οικογένειας συναδέλφου τους που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα πρέπει να χειρουργηθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Γερμανίας.

Στο εν λόγω τουρνουά, θα συμμετάσχουν εκτός της ομάδας μας, η Πυροσβεστική υπηρεσία Μαγνησίας, οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας και οι Παλαίμαχοι Αλμυρού. Το όλο εγχείρημα, υποστηρίζουν, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας καθώς και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κατά την είσοδο στο Αθλητικό κέντρο, θα τοποθετηθεί κουμπαράς για τον ανωτέρω σκοπό για όσους προσέλθουν και επιθυμούν να συνεισφέρουν. Ας δείξουμε για ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη μας προς το συνάνθρωπο και δώσουμε μια ζεστή αγκαλιά στο μικρό Αριστοτέλη που τόσο την έχει ανάγκη!

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.