Αχιλλέας Μπέος: Λυπάμαι για το άδοξο τέλος που διαφαίνεται στον ιστορικό Πανιώνιο

By / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Monday, 20 July 2020 12:07

 

 

 

Στην κατάσταση που έχει περιέλθει ο Πανιώνιος έπειτα από την υποβιβασμό του, αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον “ιστορικό”.

Ο Δήμαρχος Βόλου με ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

“Το 1996, 24 χρόνια πριν, η ομάδα με την οποία μεγάλωσα και που την αγάπησα πολύ, ο ιστορικός Πανιώνιος, οδηγούνταν στη Β’ Εθνική. Τότε βρέθηκαν κάποιοι φίλοι της, που τον αγαπούσαν πραγματικά, με τρόπο θα έλεγε κανείς παθολογικό, τον πονούσαν και με πολύ κόπο και πόνο τον επανέφεραν εκεί που του αξίζει και που του πρέπει. Αρχικά στην Α’ Εθνική και λίγα χρόνια αργότερα στην Ευρώπη.

Σήμερα αναρωτιέμαι. Μπορεί να επαναληφθεί η ιστορία; Μπορεί να βρεθούν κάποιοι αντίστοιχοι φίλοι της ομάδας, ώστε να επαναφέρουν τον ιστορικό Πανιώνιο στη Σούπερ Λίγκα; Δύσκολα ερωτήματα με δυσκολότερες απαντήσεις λόγω και των συγκυριών σε όλα τα επίπεδα. Ειλικρινά, λυπάμαι για το άδοξο τέλος που διαφαίνεται για την πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδος. Την ομάδα που κάποτε υπηρέτησα, που γνώρισε μεγάλες επιτυχίες και που οι χιλιάδες φίλαθλοι της έζησαν μεγάλες χαρές”.

 

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.