Μετάλλια για τον Σύλλογο Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου

By / ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ / Thursday, 01 November 2018 19:59


Το περασμένο Σάββατο (27 Οκτωβρίου) πραγματοποιήθηκε  το Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη μετρώντας περίπου 200 συμμετοχές.

Ο σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε έδωσε το παρόν στο πρωτάθλημα με 4 αθλήτριες, κατακτώντας συνολικά 5 μετάλλια διαγωνιζόμενες στα Kάτα και στο Kούμιτε. Οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας 2 χρυσά μετάλλια, 1 αργυρό και 2 χάλκινα.

 

Συγκεκριμένα οι διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου ήταν οι εξής:
1η θέση Παπαγεωργίου Αγγελική στην κατηγορία κούμιτε Κορασίδων 12 ετών open.
1η θέση Γιαννούχου Αικατερίνη στην κατηγορία κούμιτε Κορασίδων 8 ετών -30 κιλά.
2η θέση Παχή Ευαγγελία κούμιτε Κορασίδων 7 ετών -25 κιλά.
3η θέση Ναούμ Δέσποινα κούμιτε Κορασίδων 8 ετών +30 κιλά.
3η θέση Γιαννούχου Αικατερίνη Κάτα Κορασίδων 8 ετών 9ο-6ο kyu.

Την προετοιμασία και καθοδήγηση των αθλητριών ανέλαβε η προπονήτριά τους Μαρία Φιλιπόνη (Δίπλωμα Γ' κατηγορίας ΓΓΑ), η οποία και τις συνόδευσε στους αγώνες. Καθόλη τη διάρκεια των αγώνων των αθλητριών ήταν παρόν και ο πρόεδρος του συλλόγου Φίλων Ιαπωνικού καράτε Στεφανοβικείου και Ταμίας της ΕΛΟΚ, Αθανάσιος Καραπλιάγγος δίνοντας τη δική του στήριξη στις αθλήτριες του συλλόγου.
Το Δ.Σ του συλλόγου και η προπονήτρια θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους γονείς των αθλητριών για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο σύλλογο και την πολύτιμη παρουσία τους σε κάθε διοργάνωση.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.