Απόλυτα πετυχημένο το Τουρνουά του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ υπέρ του Ιδρύματος « ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ»

By / ΒΟΛΕΙ / Sunday, 07 October 2018 18:22Σε  ένα πολύ θερμό και  συγκινησιακό περιβάλλον , ξεκίνησε το Σάββατο  στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας  η πρώτη ημέρα του τουρνουά  που διοργάνωσε  ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας , για την ενίσχυση του ιδρύματος «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ».

Η πρώτη μέρα περιελάμβανε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων των ανδρών  ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ.  Ενώ η δεύτερη μέρα διεξήχθη στο κλειστό της Πορταριάς  με αγώνες γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  και  ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ .

 Από τη  μεγάλη προσέλευση κόσμου , συγκεντρώθηκε  μεγάλη ποσότητα γραφικής ύλης , χαρτικών και τροφίμων , η οποία στη συνέχεια αποδόθηκε στο ίδρυμα  για την ενίσχυση του δύσκολου έργου το οποίο επιτελεί .

Πριν την έναρξη του αγώνα  τα παιδιά του ιδρύματος είχαν την ευκαιρία να χαρούν  από κοντά το άθλημα του βόλεϊ , μπαίνοντας μέσα στο γήπεδο  και παίζοντας  το άθλημα μαζί με τους αθλητές της  ΑΡΓΟΥΣ.  Τους δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα καθώς επίσης και μπλουζάκια της ομάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφεριάρχης  Μαγνησίας  και Βορείων  Σποράδων κυρία Δωδοθέα Κολυνδρίνη  και ο Θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλίας κύριος  Γιώργος Καλτσογιάννης.

 

 

O Πρόεδρος του ιδρύματος κύριος Θανάσης Μπακαλιάνος , ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές  που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση  αυτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ευχαριστεί θερμά την  Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας για  την οικονομική στήριξη του τουρνουά, το ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ για την παροχή των γηπέδων, τους χορηγούς του τουρνουά , ΕΨΑ αναψυκτικά, μήλα ZAGORIN , το Market in,  τη ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΟΛΟΥ  για την  παροχή υπηρεσιών πρώτων βοηθειών , τις συμμετέχουσες ομάδες της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ,ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και φυσικά όλο τον κόσμο που προσήλθε και πρόσφερε  αμέριστα την ενίσχυσή του προς το ίδρυμα.

 

 

Tags

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.