ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

Αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών σε αυτοκίνητα σημειώθηκαν από το βράδυ του Σαββάτου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στη Λάρισα. Τα περιστατικά σημειώθηκαν έξω από αίθουσες εκδηλώσεων όπου μέσα Λαρισαίοι διασκέδαζαν σε γαμήλιες δεξιώσεις.Εφυγε από τη ζωή η πολύ γνωστή και αξιόλογη ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου με σπουδαία καριέρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια, η αγαπημένη ηθοποιός διέμενε στη Λάρισα.
Ένα Λαρισαίος έκανε τις διακοπές του στην Πάργα, όταν την ώρα του ύπνου, έσκασε το κινητό που είχε βάλει για φόρτιση. Για τον κ. Μάριο Μιχαλόπουλο ήταν τρομακτική εμπειρία αυτή που έζησε στην Πάργα. Ενώ έκανε τις διακοπές του στην περιοχή και βρισκόταν το βράδυ της 9ης Αυγούστου στο δωμάτιο που ενοικίαζε, έβαλε λίγο πριν πέσει για ύπνο, το smartphone του να φορτίσει σε διπλανό τραπεζάκι.
Όσοι βρίσκονται στη Θεσσαλία για διακοπές ή μένουν εκεί, καλό θα είναι να δουν την δημοπρασία που θα πραγματοποιήσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στις 28 Αυγούστου η οποία περιλαμβάνει αρκετές ευκαιρίες σε άκρως δελεαστικές τιμές. Οι τιμές εκκίνησης για τα αυτοκίνητα ξεκινούν από τα 300 ευρώ ενώ για τα δίκυκλα από τα 150 ευρώ.
Εξηγώντας σειρά λόγων, η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, ζητά να πάψει η χρήση του φάρου στα περιπολικά διαρκώς, χωρίς δηλαδή να υπάρχει σοβαρός λόγος κι έκτακτη ανάγκη.
Νεκρός βρέθηκε ένας 60χρονος το πρωί της Κυριακής στο χωριό Σοφό του Δήμου Κιλελέρ.
Τρεις φυτείες – η πρώτη εδώ και η δεύτερη εδώ -ήρθαν στο φως σε περιοχές του ν. Λάρισας μετά από επιχειρήσεις της Αστυνομίας.Επιβάρυνση του θερμικού κλίματος της Λάρισας, λόγω του φαινομένου της αστικής θερμικής νησίδας, δείχνουν οι καταγραφές των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών (ΑΜΣ) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ). Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια του τριημέρου από 08 έως 10/08/2019, ο ΑΜΣ της πόλης της Λάρισας κατέγραψε τις υψηλότερες μέγιστες και ελάχιστες ημερήσιες θερμοκρασίες, μεταξύ των 5 συνολικά ΑΜΣ που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.
«Καλώς να έρθει σαν έρθει η στερνή ώρα, τα μάτια μου για πάντα να μου κλείσει, ή τώρα ή αργήσει, φτάνει να μην έρθει σαν άγρια μπόρα. Άνοιξη βέβαια να’ ναι σαν και τώρα κι ακόμα μια γλυκιά, γλυκούλα δύση…»

Please publish modules in offcanvas position.