Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ
Στα νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ, που φέρνει στα νησιά των Σποράδων το ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης που προωθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αναφέρθηκε από την Αλόννησο ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΟΧΕ (Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση) Βορείων Σποράδων, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες πρόκειται να αποτελέσει το αναπτυξιακό εργαλείο της νέας περιόδου για τα νησιά, με έργα και δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν κυρίως από το ΕΣΠΑ-ΠΕΠ Θεσσαλίας.Ξεκίνησε η σταδιακή αποκατάσταση των σοβαρών προβλημάτων ηλεκτροδότησης στη Σκιάθο, που χθες βράδυ υπέστη μπλακ άουτ.
Συνεδρίασε σήμερα το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας στη Σκιάθο ύστερα από την αποστολή του χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που εμφανίζει το νησί της Σκιάθου με κατηγορία κινδύνου 4 για την εκδήλωση φωτιάς.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Πρεβεζάνος κάλεσε όλες τις υπηρεσίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα ενώ το προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου θα βρίσκονται σε «ευαίσθητα» σημεία του νησιού για όλο το βράδυ.

 

 

Με εντατικούς ρυθμούς και καθημερινές παρεμβάσεις συνεχίζονται σε περιοχές της Αλοννήσου και οδικά τμήματα αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, ασφαλτικές εργασίες, εργασίες οδοστρωσίας, τοποθέτηση στηθαίων, αλλά και εργασίες στο νέο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.

Η άφιξη του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, ο οποίος έφτασε την περασμένη Τρίτη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με ιδιωτικό αεροσκάφος, δεν ήταν μόνο για διακοπές. Εξάλλου έμεινε στο νησί μόνο για δύο ημέρες.Οργή και αγανάκτηση προκαλεί στις τάξεις των νοσοκομ ειακών γιατρών της Μαγνησίας όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το κέντρο υγείας Σκιάθου και αφορούν στην υποστελέχωση του εν λόγω κέντρου που καλείται μάλιστα εν μέσω της καλοκαιρινής περόδου να εξυπηρετήσει εκατοντάδες πολίτες και επισκέπτες στο νησί των Βορείων Σποράδων.Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, που δείχνει την αντίδραση ενός κύκνου όταν μία τουρίστρια επιχειρεί να τον φωτογραφίσει, σε παραλία της Σκιάθου.Το The Bar στο παλιό λιμάνι επέλεξε για να απολαύσει τον καφέ του ο πρώην ΥΕΘΑ κ. Πάνος Καμμένος, παρέα με το ιδιοκτήτη κ. Νίκο Χαλκιά.Το εντυπωσιακό ELADA YACHT βρίσκεται ανοιχτά της Μεγάλης Άμμου, στη Σκιάθο. Είναι μήκους 147,67 πόδια και κατασκευάστηκε από τη Bilgin Yachts στην Τουρκία στο ναυπηγείο της Κωνσταντινούπολης ενώ παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη, που το νοικιάζει σε VIP πελάτες, το 2014.

Please publish modules in offcanvas position.