ΤΡΙΚΑΛΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ

 

 

 

Λίγο πριν διακομισθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας, κατέληξε 32χρονος Ρομά στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

 

 

 

Ο διευθυντής του “Αξονικού Τομογράφου” Σπύρος Περίφανος αναφέρεται σε πολλά περιστατικά covid-19 με ιερωμένους.

 

 

 

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί στο Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα μετά τα αποτελέσματα των rapid test στα οποία υποβλήθηκαν σπουδαστές, στελέχη και προσωπικό.

 

 

 

 

Νέο σοκ στον δήμο Φαρκαδόνας και θρήνος στην κοινωνία της Οιχαλίας με το άγγελμα του θανάτου ενός 14χρονου κοριτσιού μαθήτριας της Γ΄ Γυμνασίου το πρωί της Δευτέρας.

 

 

 

Θύμα του κορονοιού και η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv10.gr θετικοί στον ιό βρέθηκαν δύο αστυνομικοί που υπηρετούν σε διαφορετικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

 

 

 

Μία ακόμη τραγική κατάληξη που σκορπίζει πόνο και θλίψη σε όλο τον δήμο Φαρκαδόνας έρχεται αυτή την φορά από την μικρή τοπική κοινωνία του Κλοκοτού όπου ένας νέος και αξιόλογος άνθρωπος έφυγε από την ζωή πριν προλάβει να κάνει πράξη τα όνειρά του το απόγευμα της Δευτέρας χτυπημένος από τον καρκίνο.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr «θύμα» του covid -19 είναι από σήμερα και το Δημαρχείο Τρικάλων, αφού βρέθηκε θετικό κρούσμα.

 

 

 

«Ασπίδα» στην προσπάθεια μείωσης των κρουσμάτων του Covid-19 από τον Δήμο Τρικκαίων. Στο πλαίσιο των νέων μέτρων που ισχύουν από το Σάββατο24 Οκτωβρίου 2020, ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει ότι, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού με τηλεφωνική κλήση ή επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Ως εξαιρετικά δύσκολη χαρακτηρίζεται η κατάσταση με τη διαχείριση του κορωνοϊού στα Τρίκαλα. Καθημερινά εκδηλώνονται κρούσματα σε σχολεία όλων των βαθμίδων και ήδη έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους για 14 μέρες το 3ο και το 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων, το Δημοτικό Σχολείο Πετρωτού, το 4ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων, καθώς και δεκάδες τμήματα σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Please publish modules in offcanvas position.