ΤΡΙΚΑΛΑ

ΤΡΙΚΑΛΑAπό το Σάββατο (13/4), θα κυκλοφορεί στους δρόμους των Τρικάλων η δεύτερη γενιά των αυτόματων λεωφορείων, χωρίς οδηγό. Αυτή τη φορά μάλιστα τα Μέσα Μεταφοράς, που θα κυκλοφορούν στον αστικό ιστό της πόλης, θα χρησιμοποιούν την εξελιγμένη τεχνολογία 5G, στο πλαίσιο του προγράμματος «AVINT».
Η Μυρσίνη Μητροπάνου θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στα Τρίκαλα

Έναν μάλλον ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας οδηγός στα Τρίκαλα για να εκφράσει την αγανάκτησή του κατά των πολιτικών μας, μετατρέποντας το αγροτικό του σε κινητό όχημα διαμαρτυρίας.

 


Στις 7 το απόγευμα της Κυριακής των Φώτων ολοκληρώνεται ο 8ος Μύλος των ΞωτικώνΛαμπερή και αισιόδοξη, χαρούμενη και ελπιδοφόρα, η είσοδος του 2019 στα Τρίκαλα. Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων υποδέχθηκε τον νέο χρόνο στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου με μαζική συμμετοχή και παρουσία επισκεπτών και τρικαλινών.
Στη δημοσιότητα έδωσε ο Δήμαρχος Τρικάλων τα πρόσωπα δύο νεαρών, οι οποίοι κατέστρεψαν χριστουγεννιάτικα στολίδια του δήμου, στην περιοχή του μουσείου Τσιτσάνη.Εντυπωσιακές εικόνες με τα χριστουγεννιάτικα στολισμένα Τρίκαλα κατέγραψε από ψηλά ένα drone.Υποδεχόμαστε στα Τρίκαλα τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και τους φιλοξενούμε με δωρεάν δράσεις και δραστηριότητες. Ο Μύλος των Ξωτικών φρόντισε και, σε συνεργασία με φορείς, προσφέρει δωρεάν εκδηλώσεις για όλους. Παραλλήλως, στην πόλη πραγματοποιούνται κι άλλες εκδηλώσεις.Στέγη για τον χειμώνα προσφέρει ο Δήμος Τρικκαίων σε αστέγους της περιοχής. Για μια ακόμη χρονιά, ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τη «Συνειρμός» αμκε, λειτουργεί τον χώρο για νυχτερινή φιλοξενία των ατόμων που έχουν ανάγκη.

Please publish modules in offcanvas position.