ΤΟΠΙΚΑ

ΤΟΠΙΚΑ

 

 

 

Από το γραφείο του Χρήστου Μπουκώρου ανακοινώθηκαν τα εξής:  “Ευχάριστα νέα για τους ελαιοπαραγωγούς, όπως γνωστοποίησε, στον βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης, καθώς σήμερα κατατίθεται το αίτημα προς την Ε.Ε. για ενίσχυση 122.800.000 ευρώ προς τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς (λαδιού και ελαιών).

 

 

 

 

Από το γραφείο της Ζέτας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής:

 

 

 

 

Το Νοσοκομείο του Βόλου έχει επιφορτιστεί τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα τεστ κορωνοϊού, με τη λήψη επιχρισμάτων. Δεκάδες πολίτες κάθε μήνα συρρέουν στο Νοσοκομείο με ύποπτα συμπτώματα γρίπης για να υποβληθούν σε τεστ, ενώ η εικόνα επιβαρύνθηκε και με το «άνοιγμα» των χειρουργείων, καθώς πριν από κάθε επέμβαση απαιτείται τεστ κορωνοϊού.

 

 

 

Χωρίς ατμοσφαιρική επιβάρυνση είναι η ατμόσφαιρα στον Βόλο, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

 

 

 

Σύμφωνα με την τελευταία επικαιροποίηση που έγινε την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στον νομό Μαγνησίας συνολικά οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ ανέρχονται σε 24.468 άτομα.

 

 

 

 

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, ανακοινώθηκε ότι από 16-9-2020 τέθηκε σε ισχύ η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τους «Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19».

 

 

 

Ενας 21χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην οδό Αθηνών, στο ύψος του Σωρού, όταν η μοτοσυκλέτα που και κινούνταν με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγχίαλο επέπεσε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα, η οποία και απ΄το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά.

 

 

 

 

Στην Βουλή κατέθεσε το θέμα της παράτασης της τακτοποίησης αυθαιρέτων, η βουλευτής Ζέτα Μακρή και σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

 

 

 

 

Αυξημένα είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλία, με τη Μαγνησία να είναι ο μόνος “καθαρός” Νομός, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Συγκεκριμένα:

Please publish modules in offcanvas position.