ΤΟΠΙΚΑ

ΤΟΠΙΚΑ

 

 

 

Στο πλαίσιο των δράσεων ελέγχου της διασποράς του ιού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον ΕΟΔΥ συνεχίζονται οι  δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) στο Βόλο τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

 

 

 

Με μέριμνα του τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας & Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα

 

 

 

Την παράταση των εκπτώσεων έως τις 31 Μαρτίου ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

 

 

 

Δυο ακόμη θάνατοι από κορωνοϊό καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες στο Νοσοκομείο του Βόλου. Πρόκειται για έναν άνδρα 75 ετών και μια γυναίκα 72 ετών, που δεν κατάφεραν να νικήσουν τον ιό ανεβάζοντας στους 175 τους νεκρούς στο “Αχιλλοπούλειο” κατά την περίοδο του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

 

 

 

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 33χρονος, μετά την απολογία του χθες (24-02-2021) στον ανακριτή, ενώ η μνηστή του 34 χρόνων και μια συνεργός τους 26 χρονών αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους, όλοι κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

 

 

 

Δικογραφία σε βάρος αγνώστων σχηματίστηκε από το Α.Τ. Σκιάθου, για θανάτωση ζώου, μετά από μήνυση που υπέβαλε 56χρονος ιδιοκτήτης σκύλου.

 

 

 

Τα στοιχεία για το ιικό φορτίο που εντοπίστηκε σε επτά περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων η Περιφέρεια Αττικής και η Θεσσαλονίκη, δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ στη σημερινή έκθεση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

 

 

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας ανακοίνωσε την πρόσληψη, είκοσι τεσσάρων ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

 

 

 

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Please publish modules in offcanvas position.